Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
10.януари.2015
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Десетте най-вълнуващи sci-fi филма на 2015

9
Автор: Илия Темелков, Прочетено: 29137 пъти

 

6. The Martian - 25 ноември

След разочароващата си роля на астронавт, изоставен на далечна планета в Interstellar, в The Martian Мат Деймън ще играе астронавт, изоставен на Марс. Филмът е базиран на хитовата книга на Анди Уеър “Марсианецът”, която авторът й издава сам през 2012 г. В него ще видим още едно познато лице от Interstellar - Джесика Частейн, както и Кейт Мара.

 

5. Terminator Genisys - 3 юли

Завръщането на Terminator е и завръщането на Арнолд Шварценегер в голямото кино. Той ще е остаряваща версия на машината за убийства от бъдещето. В новия филм, режисиран от Алън Тейлър (Game of Thrones, Thor: The Dark World), ще видим алтернативна времева линия, в която Сара Конър на практика се обръща към T-800 с "татко". И тук трейлърът дава обещания за добър екшън, а историята се очертава по-заплетена, отколкото в обичайния летен хит.

 

 

4. Avengers: Age of Ultron - 24 април

Продължението на Avengers се очертава като едно от най-епичните филмови изживявания тази година, в което ще видим всички познати и очаквани лица. Историята тук разказва опитите на Тони Старк да стартира програма за опазване на мира, след разрушаването на S.H.I.E.L.D., заради което създава Ultron - самоосъзнат и учещ се изкуствен интелект. Всичко върви добре, докато Ultron не решава, че хората са неговият основен враг, и не се опитва да ги унищожи. Естествено, познатите герои ще се борят срещу него, като във филма ще видим и близнаците Pietro и Wanda Maximoff, както и Vision - доказателството на Ultron, че и той може да създава живот.

 


Вижте и челната тройка на следващата страница.
  1. Следваща стр. >>>
  1. <<< Предишна стр.

Страници

  1. 1
  2. 2
  3. 3

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт