Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
29.декември.2016

Windows 10 ще се сдобие със специален игрален режим за по-гладко игрално изживяване

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1227 пъти

Играенето на игри на компютри с Windows 10 може да стане още по-добро. В нов доклад от Ubergizmo се цитира Twitter потребител на име @h0x0d, който е открил нов gamemode.dll в най-новия билд на Windows 10. Функцията изглежда ще даде възможност на Windows 10 да коригира CPU и GPU ресурсите си, когато работи с игри, за да се разпредели по-голяма мощност към самата игра, вместо към всички приложения на заден план. Това е ход, който ще позволи на компютрите да работят почти като конзоли, освобождавайки почти цялата изчислителна мощ на машината за игрите.

Така нареченият Game Mode е още един признак, че Microsoft продължава да прави PC платформата си подходяща за игри, размивайки границата между конзолите Xbox и персоналните компютри.

Microsoft все още не е потвърдила наличието на Game Mode в Windows 10, но той най-вероятно ще се появи с Windows 10 Creators Update в началото на 2017 година.

 

Прочетете и това: Samsung ще представи елегантен монитор с извит екран и quantum dot технологията на CES 2017
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт