Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
11.януари.2017

Затворената бета на For Honor започва на 26 януари

Автор: Вирджиния Кирова, Прочетено: 1654 пъти

Готови ли сте да направите тежкия избор дали сте рицар, самурай или викинг и да се биете за честта на вашата фракция? Затворената бета на една от най-очакваните от нас игри на годината, For Honor на Ubisoft, започва на 26 януари и ще продължи до 29-и. Тестовият период ще важи едновременно за всички платформи, за които ще се появи играта на 14 февруари тази година - PC, PlayStation 4 и Xbox One. Ако сте заинтересовани, можете да се запишете за бета-ключ от сайта на играта (нужен ви е и Ubisoft акаунт). Ние, разбира се, вече сме се наредили на опашката и се чудим дали викингите или самураите са по-интересни за игра.

Бетата ще ви даде възможност да изпробвате т.нар. War of the Factions в играта. Изберете си фракции - самураи, викинги или рицари - и се изправете срещу другите две групировки в битка за чест. Всичко, случващо се в мултиплейъра по време на бетата, ще бъде проследено и печелившата фракция от всички проведени битки ще получи in-game награди в допълнение към полагащите се за отделните победи на всеки играч. Най-хубавото? Хубавинките, които сте насъбрали, ще бъдат автоматично прехвърлени в пълната игра при излизането й.

For Honor ще има и солова кампания към мултиплейъра, която също ще можете да изпробвате в бетата. На този етап нямаме подробна информация какво ще представлява тя. Ще разберем повече на 26 януари.

Ще успее ли "Дедпул" да влезе в номинациите за "Оскар"?


Тагове: Игри, Ubisoft


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност