Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
28.декември.2016

Оригинална концепция за регулируем като размери хладилник

5
Автор: Александър Тошев, Прочетено: 1112 пъти

Хората, които живеят в малки жилища, постоянно се сблъскват с проблемите, свързани с липсата на място, като това най-вече се отнася за хладилниците, които дори в портативен вариант заемат твърде много от полезното пространство у дома. Именно за такива хора е създадена и настоящата концепция за доста необичаен хладилник, който буквално може да се сгъва, заемайки много по-малко място.

FRIGID AIR е интересен с това, че неговите размери може да се регулират – да се правят по-големи или по-малки в зависимост от потребностите. Вътре в рамката на хладилника се намира малка термопомпа, която се поставя в непосредствена близост до студеното отделение, изсмуквайки топлината и осигурявайки допълнително охлаждане. Създателят на хладилника твърди, че топлинната помпа може да се използва за екстрено охлаждане на храна и някои предмета, например кърпи. Не е трудно да се забележи, че този хладилник не използва вредните фреони, затова FRIGID AIR може да се нарече и екологичен. За съжаление въпросният хладилник все още не може да се купи – налице е само един брой и той е проектната работа на своя създател Гийом Ланден.
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност