Специалната награда на vivatel телефон и карта на мобилния оператор, получи победителката в престижния конкурс Мис България 2006 Славена Вътова. Наградата беше връчена лично от изпълнителния директор на vivatel Ричард Шиърър. Тазгодишното издание на конкурса за красота се провежда със специалната подкрепа на vivatel.

За мен е истинско удоволствие да наградя най-красивата българка за 2006 г. Тъй като на Славена й предстоят много пътувания в България и света, аз съм убеден, че чрез доброто покритие на мрежата на vivatel и услугата международен роуминг, тя ще има възможност да почувства ползите да бъде наш клиент, заяви Ричард Шиърър. Според него конкурсът не приключва с излъчването на най-красивото лице на България. Като посланик на страната пред света Славена ще представи красотата на България и българите, каза още Ричард Шиърър.

В надпреварата за титлата в конкурса взеха участие 36 момичета от цялата страна. Класирането на челните места по традиция дава правото на участие освен в Мис Свят и на финалите на Мис Вселена, Мис Европа и Мис Туризъм.

Тагове: