Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
11.януари.2017

Apple ще произвежда сървъри и оборудване за центрове за данни в САЩ

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1257 пъти

Apple планира нова инициатива за създаване на компютри в Съединените щати, но това няма да бъдат Mac-ове, а сървъри и оборудване за центрове за данни, информира Business Insider. Компанията ще използва своето съществуващо съоръжение в Меса, Аризона, за да произвежда оборудване за други компании.

Плановете на Apple станаха известни благодарение на заявление, направено от град Меса до правителството на САЩ и публикувано във Федералния регистър в понеделник. Ако заявката бъде одобрена, Apple няма да плаща мита за вноса на необходимите компоненти и части.

Business Insider съобщава, че Apple ще използва и свои съоръжения в Орегон и Северна Каролина. Това ще бъде процес на консолидация, твърди източник, запознат с плановете на компанията, тъй като други центрове за данни на Apple сами сглобяват сървърите си.

 

Прочетете и това: Apple получи патент за OLED екран, пълен с дупки, за да вгради безрамков дисплей в бъдещ iPhone
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт