Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
14.декември.2016

Две мнения след премиерата на Rogue One

Автор: Виктор Джамбов , Прочетено: 5653 пъти

Днес беше журналистическата премиера на един от най-очакваните филми на годината - „Rogue One: История от междузвездни войни“. Двама души от екипа на HiComm (Илия Темелков и аз) имахме възможност да присъстваме, за да видим първата самостоятелна история от света на Star Wars, която носи изключителна важност както за Сагата, така и за Disney и бъдещите грандиозни планове на студиото.

Без да обсъждаме филма с Илия, седнахме и написахме своите мнения самостоятелно. Дори не знаехме дали те се доближават. А какви са те, вижте от линковете в края на тази новина. Ще се радваме и на вашата обратна връзка за самия филм и за нашия експеримент.

А сега приятно четене!

Rogue One: надеждата е най-силното ни оръжие

Rogue One: обречена история от "Междузвездни войни"

 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
Какво представляват „облачните услуги“? 22.януари.2017 Какво представляват „облачните услуги“?

Разликата между Microsoft Office 2007 и Office 365 се нарича на прост език „облак“


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт