Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
21.декември.2016

Facebook представи официално опцията за стрийминг на аудио

Автор: Боби Иванов, Прочетено: 606 пъти

През последната година Facebook усилено налага стрийминга като екстра на социалната си мрежа. Сега компанията представи официално и опцията за стрийминг на аудио. Услугата все още е в тестов режим, който ще продължи няколко седмици. Първоначално Facebook работи с "няколко партньора", които имат достъп до екстрата. Някои от тях включват BBC World Service, LBC, Harper Collins и др.

След изтичането на този тестов период, услугата ще стане по-достъпна до издатели и обикновени хора. Очаква се това да се случи в началото на следващата година

Facebook оправда предлагането на аудио стрийминг с това, че понякога издателите искат да "разкажат история с думи, а не с видео"

Подобно на видео стрийминг опцията, и тук потребителите могат да харесват, споделят, коментират и реагират в реално време. Android потребителите ще могат да слушат лайф аудио дори когато напуснат приложението Facebook и заключат телефоните си. iOS клиентите ще могат да слушат само, когато браузват други части на социалната мрежа. 

 

Прочетете: Instagram вече има функция за добавяне на стикери в Stories 

 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност