Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
08.януари.2017

Google ще добави опция за търсене чрез текст при своя гласов асистент

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1031 пъти

Google може би ще ви даде повече начини за взаимодействие с гласовия си асистент в близко бъдеще. Едно проучване на бета-кода на Android приложението е показало намеци, че скоро ще имаме възможност да въвеждаме търсенията си с текст вместо само с глас. Това е важно, ако предпочитате други хора около вас да не чуват какво питате Google Assistant. Това също ще бъде от ключово значение за интегрирането на чат ботове.

В бета-версията са открити и "жестове за търсене", които показват, че невинаги ще трябва да докоснете лентата за търсене, за да стартирате питане. Вместо това ще можете да прокарате пръст по началния екран. Това може да бъде особено важно за хората с големи телефони и таблети.

Все пак не разчитайте, че новите функции ще са достъпни скоро. Може да отнеме месеци, докато видим функциите.

 

Прочетете и това: Chrome OS ще поддържа работа с Google Assistant?
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност