Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
22.декември.2016

Изтекли снимки показват, че Apple работи върху три нови iPhone модела за 2017 година

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1663 пъти

Изглежда Apple подготвя не два, а три нови модела iPhone за 2017 г. Това става ясно от набор от нови изображения на вътрешни компоненти, изтеклите тази седмица в Китай. Източникът на информацията идва от веригата за доставки на компоненти в източна Азия, твърди Apple Insider. В случая виждаме рисунки, които показват, че Apple работи върху три iPhone модела - вероятно един iPhone 7S, един iPhone 7s Plus и трети неизвестен модел (може би iPhone 7s Pro).

Същият източник предполага, че това трето устройство носи кодовото име Ferrari и ще има функции „от висок клас“. Нови функции, които все още не са били представяни в никой от предишните смартфони на Apple.

Дисплеят на iPhone 7s Pro ще бъде AMOLED. Не е ясно дали това означава, че iPhone 7s и iPhone 7s Plus ще се придържат към същите дисплеи от техните предшественици.

Тялото на iPhone 7s Pro ще остане до голяма степен подобно на iPhone 7 Plus. Но екранът ще е по-голям, което значи, че той ще стига от край до край. Разбира се, за да се убедим в това, ще трябва да почакаме за ново изтичане на снимки, които да докажат тези слухове.

 

 

с

 

Прочетете и това: Samsung Galaxy S8 може да дойде с режим, наречен Beast Mode
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност