Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
11.януари.2017

LG има нов управляващ директор за региона

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 957 пъти

LG Electronics вече има нов регионален управляващ директор в лицето на Бумсоп Лий, съобщи технологичният гигант. Лий ще бъде базиран в централата на компанията за Централна и Източна Европа в Будапеща, Унгария, но ще отговаря за 11 държави в региона, включително и България.

Преди да поеме новия пост, Бумсоп Лий изпълнява длъжността президент на звеното на LG в Румъния, а преди това има дългогодишен международен опит в активностите на LG в Източна Европа, страните от ОНД, Южна Америка, Близкия изток и Африка.

Визията на новия регионален президент е да затвърди лидерската позиция на LG в Централна и Източна Европа, като използва максимално местните таланти и екипи, както и да се възползва от високотехнологичните иновации, с които разполага компанията. Последните подобни примери включват новаторските нововъведения, представени на ежегодното изложение за потребителска електроника CES в Лас Вегас, и спечелването на CES 2017 Innovation Awards от LG.

В свободното си време Лий се посвещава на спорта и пътуванията. Неговите интереси включват тенис, тенис на маса, а когато пътува, е любител на природата.

Бумсоп Лий заема мястото от Юнгнам Ро, който поема ръководството на Home Appliance & Air Solution звеното на LG в Индия след успешния си период начело на LG Унгария.

Виж още: LG G6 може да се появи още на 10 март с 5.7-инчов екран и необичайно съотношение 18:9


Тагове: LG


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност