Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
23.октомври.2016

LG ще се откаже от модулния дизайн при G6

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 4138 пъти

Модулните телефони не са печеливши и в това се е убедила корейската компания LG. Electronic Times съобщи днес, че LG ще изоставя модулния дизайн на G5 и ще заложи на стандартен дизайн при G6.

LG G5 е един страхотен телефон, с добра колекция от модули, добавящи функционалност, но телефонът не се справя много добре на пазара. Изоставянето на модулния дизайн се дължи отчасти и на сложността по изграждането.

През септември Google сложи край на Project Ara, така че модулната мечта е мъртва, поне засега. Според Electronic Times хората не обичат сложността и смяната на компоненти или стойността на тези допълнителни компоненти.

 

Прочетете и това: iFixit разглобиха Pixel XL на Google
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност