Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
07.януари.2017

Мобилното приложение на LinkedIn беше свалено от Google Play Store и Apple App Store в Русия

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 3775 пъти

Apple и Google премахнаха мобилното приложение на LinkedIn от техните онлайн магазини за приложения в Русия след искането за свалянето им от правителството. Този ход идва, след като Русия блокира сайтa LinkedIn като наказание, че "не се съхраняват данни на руски граждани в рамките на страната", според The ​​New York Times.

Говорител на LinkedIn потвърди, че приложенията са били премахнати от App Store и Google Play Store. „Разочаровани сме от действията на Роскмонадзор“, заяви говорител на LinkedIn в изявление, изпратено до ReCode. "Сега нашите потребители в Русия нямат достъп до LinkedIn и не могат да разширяват бизнеса си." Apple и Google не са отговорили на искането за коментар.

 

Прочетете и това: Това е първият Daydream VR шлем, който не идва от Google
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност