Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
12.януари.2017

Производител на калъфи за смартфони разкри дизайна на Samsung Galaxy S8?

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 2829 пъти

Ако можем да се доверим на производителите на калъфи за смартфони, в случая на Ghostek, това, което виждаме на снимката по-горе, трябва да е бъдещият Samsung Galaxy S8. Това, разбира се, не е официално потвърдено, но и в минали години производителите на аксесоари (и по-специално калъфи) са успявали да разкрият дизайна на предстоящи смартфони. Много преди премиерата им.

Интересното тук е, че калъфът Atomic за Galaxy S8 е водоустойчив, т.е. това означава, че новият флагман на Samsung може да няма сертификат IP67/68. Това остава в сферата на спекулациите, тъй като водо- и прахоустойчивостта допаднаха на потребителите.

Виждаме, че екранът е двойно извит, на гърба липсва сензор за пръстови отпечатъци, липсва двойна камера, а отпред липсват каквито и да е други бутони, т.е. Samsung най-вероятно са вградили сензора за пръстови отпечатъци под екрана, а капацитивните бутони са заменени с екранни.

Дизайнът на смартфона изглежда доста изчистен и приятен, а този огромен екран отпред ще гали окото на всеки притежател на новия флагман на Samsung. Нямаме търпение да зърнем Galaxy S8 в пълния му блясък. Тази година корейският производител явно сериозно се е постарал, за да оборудва Galaxy S8 с огромен набор от нови функции. Действие, което беше задължително след това, което се случи с Note 7.

 

Прочетете и това: ZUK Z2 и ZUK 2 Pro получават Android 7.0 през следващата седмица 


Тагове: Galaxy S8, Samsung, калъф, Ghostek


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност