Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
10.януари.2017

Sharp инвестира 864 млн. долара в производството на OLED дисплеи за новия iPhone

Автор: Боби Иванов, Прочетено: 974 пъти

Един от основните доставчици на LCD екрани на Apple е Sharp, която е позната и със своите телевизори. Според първоначалните слухове, Samsung ще осигури Apple с OLED екраните, които очакваме да видим в следващите поколения iPhone.

Изглежда Apple ще разчита и на други доставчици, тъй като днес стана ясно, че Sharp (собственост на Foxconn) ще инвестира 864 млн. щатски долара в новата OLED поточна линия във фабриката на Foxconn в Джънджоу. Очаква се тя да е готова през 2019 г., което означава, че няма да може осигури OLED панелите за iPhone 8. 

Foxconn и Sharp притежават и част от SDP (Sakai Display Products), която инвестира почти половин млрд. долара в производствена линия за OLED панели, която ще започне работа през 2018 г. Това също ще е късно за флагмана на Apple, но изглежда компанията няма да иска да разчита само на един доставчик и се стреми да диверсифицира производството поне за следващите поколения. 

Прочетете: Apple подготвя три разновидности на iPad за 2017 година


Тагове: Sharp, Foxconn


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност