Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
10.януари.2017

Скоро ще започнем да виждаме реклами по средата на видеоклиповете във Facebook

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 957 пъти

Скоро ще ви се наложи да гледате реклами по средата на видеоклиповете във Facebook, твърди източник на Recode. Новият рекламен формат в социалната мрежа ще стартира след 20-ата секунда от началото на клипа. Това няма да засяга нормалните потребителски клипове, а само тези, идващи от професионалисти, които целят да правят пари от тях.

Facebook ще разделя приходите от реклами в следния вид: 55 процента за творците и 45 за Facebook. Това по същество е копиране на модела за разпределяне на приходите на YouTube, което е явен знак, че Facebook иска да се конкурира пряко с Google във видеорекламния бизнес.

Според Recode рекламите в средата на видеоклиповете може да повиши качеството на видеото, което гледате. Това 20-секундно изискване ще насърчи издателите да създават клипове достатъчно добри, за да задържат вниманието ви за повече от един кратък момент. Разбира се, рекламите често са досадни и има голяма вероятност хората просто да спрат да гледат видеото и да се насочат към друг тип съдържание.

Очакваме вашите коментари, свързани с намерението на Facebook да вгреди реклами във видеоклиповете.

 

Прочетете и това: Nintendo Switch ще ви остави без дъх, обещава шефът на Nvidia
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност