Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
09.декември.2016

Spotify се е отказала от плановете си да придобие SoundCloud?

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 938 пъти

През септември се появи информация, че Spotify е в напреднали преговори за закупуването на SoundCloud, но според източник на TechCrunch, Spotify наскоро се отказала от сделката. Източникът на TechCrunch, казва, че Spotify се е отакзала заради страх, че придобиването ще повлияе отрицателно на IPO плановете.

Сложността ще дойде от това, че SoundCloud има огормен каталог от инди музика, която ще донесе със себе си логистични пречки и разходи, които може би не са най-добрият ход за Spotify, която възнамерява да стане публична компания.

 

Прочетете и това: Вече можете да използвате Cortana за изключване, заключване, рестартиране на Windows 10 PC 


Тагове: Spotify, SoundCloud


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност