Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
11.януари.2017

The Batman на Бен Афлек изглежда ще се забави

Автор: Иван Първанов, Прочетено: 952 пъти

Слуховете за забавянето на самостоятелния филм на Бен Афлек за Човека прилеп упорито твърдят, че премиерата ще бъде отложена поне с няколко месеца. Специализираният сайт Batman on Film се позовава на свои източници, според които предварително заложената в календара премиера през октомври 2018 г. няма да бъде спазена.

За момента филмът, който изглежда ще се казва просто The Batman, е третата голяма премиера на Warner Bros. за 2018 г., след като преди него трябва да видим The Flash през февруари и Aquaman през юли.

Досегашното разбиране бе, че The Batman е планиран за есента, тъй като работата по Justice League Part 2 се бави, при това именно защото филмът на Афлек е с приоритет. Ако сега обаче се окаже, че и тази продукция ще се забави, това на свой ред може да внесе промени в целия календар. Не трябва да забравяме, че за момента The Flash пък все още изобщо няма и режисьор.

Виж още: Batman vs. Superman с рекорден брой антиноминации Razzie


Тагове: Холивуд


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт