Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
07.декември.2016

Управлението на Sonos говорители от Spotify вече е достъпно за всички потребители

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1202 пъти

Ако сте абонати на Spotify Premium, вече ще можете да контролирате Sonos високоговорителите си от музикалната стрийминг услуга. Spotify Connect ще ви позволи да изберете вашия Sonos говорител от менюто Devices.

Всеки свързан Sonos говорител ще се появи в менюто Devices, така че можете да преминавате лесно от говорител към слушалки с едно докосване. И да, интеграцията на Spotify Connect е достъпна за настолни компютри.

Ако сте потребител на Spotify и собственик на Sonos говорител(и), способността да пускате песни директно от приложението ще бъде добре дошла промяна за вас.

 

 

Прочетете и това: Мобилната търсачка на Google вече показва актуални теми и предстоящи събития в един раздел


Тагове: Sonos, Spotify, Spotify Connect


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност