Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
10.януари.2017

Windows 10 Creators Update ще донесе функции като нощен режим, Edge визуализации и още

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 3044 пъти

Както изглежда, предстоящият Windows 10 Creators Update ще донесе доста приятни изненади. Microsoft пусна нова предварителна версия (preview build 15002) за Windows Insider, която показва няколко нови функции, които може би ще използваме всеки ден. От една страна, браузърът Edge ще включва раздел с визуализации. Това ще бъде изключително полезно, ако имате множество отворени табове и не искате да гадаете къде е търсеният от вас. Също така Edge ще блокира ненадеждно Flash съдържание и вие ще трябва да кликнете върху него, ако искате то да стартира.

В 15002 виждаме и "нощен режим" за "по-слаба синя светлина", която, подобно на F.lux, ще облекчи натоварването на очите ви (и на теория ще ви помогне да спите по-добре).

Ще можете да организирате и плочките в Start менюто в папки. Това определено е добре дошло, защото ще имате възможност да създавате много преки пътища към приложения.

Ще е налична и опция за споделяне на приложения, режим за избирателно снимане на екрана, което по-рано беше ограничено до OneNote, функция за "Опресняване на Windows", за да преинсталирате операционната система и поддръжка за екрани с много висока резолюция (4K, 5K и т.н.).

Ако сте част от хората, участващи в Windows Insider програмата на Mirosoft, вече ще имате достъп до по-горе изброените функции, в противен случай ще ви се наложи да почакате още малко до официалното пускане на актуализацията за всички Windows потребители.

 

Прочетете и това: Nokia работи по създаване на свой интелигентен гласов асистент, наречен Viki 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xxYUgRdp0EE[/embed]>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност