Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
16.февруари.2017

YouTube за Android започна да показва предложения за нови клипове в режим на цял екран

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 597 пъти

Последната актуализация на YouTube за Android изглежда носи една съществена промяна при гледане на клип в режим на цял екран. Някои потребители сигнализират, че когато гледат видео на цял екран, са започнали да получават предложения за гледане на други клипове.

На екрана се появяват нови миниатюрни прозорци с предложено съдържание. Актуализацията ще достигне до всички потребителите през следващите седмици. Ако не разполагате с YouTube 12.05 директно от Google Play Store, все още можете да я инсталирате с APKMirror, за да започнете да виждате новите предложения, когато гледате видео на цял екран в YouTube.

 

Прочетете и това: Facebook обяви, че скоро ще пусне видео приложение за Apple TV, Amazon Fire TV и още 


Тагове: YouTube, Android


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност