Актьорът Йън Циринг от Sharknado 5: Global Swarming има по-голям хонорар за филма от израелската актриса Гал Гадот в суперхита Wonder Woman.

Sharknado се превърна в изненадващ феномен, когато направи своя тв дебют през 2013 г. Създаден от Asylum и SYFY, той вдъхнови над 5000 поста в Twitter в минута по време на премиерата си и дори бе прожектиран еднократно по кината. Оттогава видяхме още четири продължения, последното от които излезе миналата седмица на тв екран.

За участието си във филма Йън Циринг получава 500 000 долара - сума, която е по-голяма от хонорара на Гадот в супергеройския епос. За него красивата актриса получи само 300 000 долара, което предизвика скандал и защото е частица от онези 14 милиона долара, които Хенри Кавил прибра за участието си в Man of Steel и други бонуси.

Всъщност тези сметки не са толкова прости, защото Гадот има договор, който позволява да вземе доста по-висок бонус според представянето на Wonder Woman. До момента лентата на Warner Bros. е изкарала 791 милиона долара по кината, така че със сигурност банковата сметка на актрисата ще нарасне, но все пак разликата в заплащането спрямо заделените от бюджета на SYFY пари за главния актьор в Sharknado 5 е доста многозначителна.

Още от Play