И новият крал на YouTube е... Des-pa-cito! Да, клипът на Луис Фонси и Деди Янки към песента Despacito днес стана най-гледаното видео в YouTube за всички времена, надминавайки бройката от 3 милиарда уникални гледания.

Съвсем наскоро писахме новина, че See You Again на Уиз Калифа грабна короната от Сай и неговата Gangnam Style, но още тогава отбелязахме, че Despacito е много близо до него и най-вероятно титлата му ще бъде отнета. И ето, че това се случи! Изглежда, че Despacito не само ще остане на върха, но и нарастващият брой гледания ще изстрелят песента до висоти, които друго видео едва ли ще стигне скоро.

Музикалният клип на испански език е успял да натрупа тази умопомрачителна цифра от гледания за по-малко от седем месеца. За сравнение See You Again изпревари Сай след цели 26 месеца. От излизането си на 12 януари клипът на Despacito е гледан близо 15 милиона пъти на ден, или 170 пъти в секунда. Ремиксираната версия на Despacito с участието на Джъстин Бийбър има почти 500 милиона гледания.

Тагове:
Още от Play