Доскоро изглеждаше сякаш всички проекти от DC Extended Universe ще бъдат приключени с максимално бързи темпове. Разочароващото представяне обаче на Batman vs. Superman и Suicide Squad накара Warner Bros. да се замисли и вместо това да акцентира върху най-важния и обединяващ елемент от двата филма – Батман.

Wonder Woman и Justice League все още са предвидени за следващата година, но идеята да видим Justice League 2 през 2019 г. е претърпяла промяна. Според последните планове на Warner Bros. продължението ще бъде забавено още повече, за да бъде направено място на самостоятелния филм за Батман, дело на Бен Афлек. Именно представянето на Афлек в иначе посредствения Batman vs. Superman спечели най-много похвали и актьорът не само ще изпълнява главната роля в новия филм, но и ще бъде още режисьор и сценарист, припомня Techno Buffalo.

Първият Justice League филм ще излезе по кината през ноември 2017 г. и със сигурност ще бъде финансов успех. Това обаче не е гаранция, че лентата ще се приеме добре, и затова Warner Bros. очевидно не бърза с претупването на втората част.  Режисьор и на двата филма трябва да бъде Зак Снайдер.
   
Виж още: Първият голям трейлър на Fate of the Furious е тук

Тагове:
Още от Play