През последните 17 години един-единствен човек влизаше в ролята на Wolverine на големия екран и това неизменно бе Хю Джакмън. Последният му филм Logan бе отличен начин да изпратим героя в пенсия, поне временно. Имайки предвид парите, които филмите изкарват, вероятно е въпрос само на време в ролята на супергероя да видим някой друг, но добрата новина е, че засега това не се предвижда.

Според продуцента Хъч Паркър за момента Wolverine трябва да си почине и да позволи на други мутанти да застанат в центъра на събитията.

"Сега е моментът да се съсредоточим върху други герои. Wolverine, изигран от Хю, е най-добрата версия и всички ние се колебаем дали да стартираме отново. В X-Men вселената има толкова много интересни неща - вижте какво се случи с Guardians of the Galaxy и Deadpool", казва Паркър, цитиран от Screen Rant.

Това изглежда най-разумното решение, тъй като ще позволи последното сбогом на Джакмън да не бъде нарушено от прибързано завръщане на героя и в същото време ще даде възможност да видим други сюжети и истории.

Тагове: