По-рано тази година по време на Mobile World Congress 2017 Nokia обяви, че Withings свързаните със здравето устройства ще бъдат прехвърлени към марката Nokia. Днес този преход завърши и устройствата са вече на разположение с някои съществени различия.

За начало, сега има два нови продукта. Nokia Body с цена от 59.95 щатски долара, оригиналният Withings Body е преименуван на Body+. Body Cardio все още е на разположение в рамките на новата марка Nokia.

Nokia също така представи BPM+, премиум версия на съществуващия Withings за измерване на кръвно налягане с цена от 129.95 щатски долара, който идва с нов мек маншет.

Други Withings устройства, които са ребрандирани, включват Go, тракера за активности и сън; Home, измервател за видео и за качеството на въздуха; и Thermo, умен термометър.

Nokia е преправила и Health Mate приложението на Withings, което събира информация от устройствата, за да даде представа за активности, сън и кръвно налягане. Приложението вече има подобрена навигация, осемседмична уелнес програма с персонализирано съдържание, както и пет нови програми: Sleep Smarter, Better Body, Pregnancy Tracker, Healthier Heart и Leaderboard.

Някои от продуктите от портфолиото на Withings няма да бъдат на разположение веднага, докато други ще бъдат спрени.

Цифровите здравни продукти на Nokia могат да бъдат закупени в health.nokia.com, Amazon, Best Buy и Bed, Bath & Beyond.

Тагове: