Не е тайна, че през времето на създаването си Rogue One: A Star Wars Story е претърпял множество повторни снимки и промени. А според актьора Бен Менделсон така събраният материал е толкова много, че може да се използва за напълно нов филм.

Според Менделсон, който изигра ролята на Orson Krennic, всяка една сцена е заснета три и дори четири пъти, като всеки опит акцентира върху различен ъгъл. Въпреки че режисьорът Гарет Едуардс бил наясно какво иска да постигне с героите и сюжета, начините как да го направи се променяли често и заради това той искал различни снимки.

"Правехме различен прочит на части от сценария. Лично аз съм виждал някои сцени, които имат по четири различни версии, и те са напълно различни", обяснява актьорът пред Collider.

Менделсон си спомня, че около 30 такива сцени се "различават значително" и това, което зрителите са видели по кината, е само един от възможните прочити. Ако някога режисьорът и продуцентите на Rogue One: A Star Wars Story решат, те спокойно могат да сглобят втори филм, който ще бъде доста различен от това, което познаваме от екрана.

Виж още: Скарлет Йохансон е най-касовата кинозвезда за 2016 г.