Filmr (iOS)

От Stei App, ltda

Filmr отваря вратата към нови възможности за създаване на видео. Този видео редактор притежава опростен интерфейс и интуитивен дизайн. С него редактирането на видео става наистина лесно. Filmr е перфектният избор за тези, които се нуждаят от бързина и гъвкавост, за да създават и редактират видеоклипове за Instagram Stories, Instagram, Facebook, YouTube и др. Споделете вашите видео истории с #Filmr.

Цена: Безплатно          

 

Things 3 (iOS)

От Cultured Code GmbH & Co. KG

Запознайте се с изцяло новия Things 3! Новият мениджър за задачи идва с перфектен баланс между простота и мощност, невероятни нови функции, възхитителни взаимодействия и вечен нов дизайн.

Цена: 17,99 лв.

 

Tally: A Simple Goal Tracker & Activity Counter (iOS)

От treebetty LLC

TALLY е прост инструмент, който ще ви помага да следите ежедневните си дейности. Независимо дали се занимавате с йога, ядете салата или други неща. Създайте си нови навици или разчупете навика. Tally може също да ви мотивира.

Използвайте графики, календари и водете бележки. Можете да анализирате собственото си поведение и да оцените собствения си напредък.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Karta GPS - Offline Navigation (Android, iOS)

От Karta Software Technologies

Офлайн карти, богати на съдържание, които ви позволяват да изследват нови места и да шофирате с разширени инструкции завой по завой. Споменахме ли, че всичко това е безплатно? Свалете картите, които ви трябват, без ограничения. Karta GPS е ефективно GPS приложение за навигация. Опитайте.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Tynker - Learn to code (Android, iOS)

От Tynker

Tynker е най-лесният начин едно дете да учи програмиране. Решавайте пъзели, за да учите понятия, създавайте свои собствени игри и контролирайте роботи и безпилотни летателни апарати с помощта на уроците по кодене. 50+ безплатни шаблони за игри, приложения, рисуване, музика, физика и др.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

90-дневна диета и почивка (Android)

От SMDev Solutions

Приложението следва книгата "90-дневна диета" на Бреда Хробат и Мойца Поляншек. То ви дава възможност да следите поредността на дните, както и информация за това, кои храни са позволени за консумация в съответните дни. Допълнително може да въвеждате тегло и обиколка на талията. Въведените данни се изчертават в две отделни графики, с които лесно може да следите напредъка си и да правите различни анализи. Включена е и опция, която позволява пропускането на един, два или и трите водни дни.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)