Около това, кога ще започнат снимките на финалния сезон на епичния сериал Game of Thrones, имаше доста спекулации, но сега вече знаем със сигурност за техния старт.

Докато предните сезони се снимаха от юли до декември, последните два сезона променят доста графика. Причината е, че от една страна те се състоят от само седем и шест епизода, което е доста по-малко от традиционните десет серии. Освен това, след като зимата най-сетне дойде, продуцентите искат сериалът да се снима на места, където е по-студено и има съответната природа, така че снимките на сегашния сезон започнаха в края на август.

Поради това седмият сезон на Game of Thrones имаше своята премиера през юли, а не през април и това подхрани неизвестните около заключителния сезон и това, кога ще започнат снимките му и кога ще бъде премиерата.

Според самия Николай Костер-Валдау снимките започват през октомври.

"В началото знаех какво се случва в първите три сезона, но след това карам сезон за сезон. Връщаме се на снимачната площадка през октомври, затова се надявам, че в следващите няколко седмици ще получа сценария и ще видя какво става. Много съм любопитен", споделя актьорът.

И така, още малко търпение.

Тагове:
Още от Play