Легендарният създател на филми като Pulp Fiction, Django Unchained и Reservoir Dogs Куентин Тарантино има нов проект и той по всяка вероятност ще се фокусира върху прочутия убиец и лидер на малък зловещ култ Чарлз Менсън.

Информацията от Холивуд гласи, че Тарантино вече е написал сценария и даже в момента разговаря с някои от най-големите актьори за евентуалното им участие в екранизацията на мрачната история на Менсън и неговите последователи.

Ако твърденията са верни, то деветият режисьорски филм на Тарантино ще е и първият, основан на истински събития.

Сред потърсените имена са Брад Пит, който игра в Inglorious basterds на Тарантино, и носителката на "Оскар" Дженифър Лоурънс.

Подвизите на Чарлз Менсън в края на 60-те години са една от най-смразяващите кръвта истории в американската поп култура. Сюжетът във филма ще се върти около убийствата в къщата на Роман Полански през 1969 г., където Менсън и последователите му умъртвяват група хора начело с бременната актриса Шарън Тейт. Първоначално той е осъден на смърт, но през 1972 г. Върховният съд на Калифорния отменя налагането на смъртни присъди и Менсън получава доживотен затвор.

Тагове:
Още от Play