Twitch разшири своите абонаментни планове и сега освен опцията за 4.99 щатски долара на месец потребителите могат да избират да заплащат и 9.99 долара или 24.99 долара. Новите абонаменти ще бъдат на разположение като бета-версия на програмата за момента, казват от Twitch.

Каналите в Twitch получават определен брой емотикони въз основа на броя платени потребители, които имат, така че, когато потребителите платят 9.99 долара на месец или 24.99 долара на месец, емтоконите за потребител ще се умножават по 2 или по 6, съответно.

Компанията също така ще даде възможност собствениците на канали да възнаграждават техните най-страстни фенове, като им предлагат възможност за изпращане на свое послание към общността при първо абониране и предлагане на участие в новите платени планове - 9.99 и 24.99 долара. Те могат да избират да дават достъп до емотикони за по-високо платените потребители.

Twitch каза още, че в момента в процес на разработка е още един абонаментен план – за дарения. Той ще даде възможност на потребителите да купуват абонаменти за канали като подарък. Това трябва да се случи по някое време тази година.

 

Тагове: