Виваком създаде нова бизнес тарифна линия Business Smart за компании. Едно от ключовите предимства е неограничени MB на максимална скорост в България и в страните от ЕС в тарифен план Business Smart U, както и безплатни минути към най-много международни дестинации. Business Smart предоставя и много повече безплатни МВ в роуминг в ЕС.

Новата тарифна линия за бизнеса предлага още неограничени разговори в България и в страните от ЕС, повече безплатни минути за международни разговори към страните от Зона 1 и за първи път – включени минути за международни разговори към страните от Зона 2. Ключово предимство е разделението на включените минути по отделни дестинации. Така клиентите ще имат контрол при изразходването на минутите в тарифния си план.

Бизнес тарифите, разработени от Виваком, са шест, като всяка от тях отговаря на размера на бизнеса, който би имал полза от нея. Размерите са от XS до XL, а последният U размер е най-големият и, разбира се, би бил подходящ за по-големите компании. Месечните такси варират от 10 до 99 лв., като например за 30 лв. месечен абонамент една компания би получила неограничени разговори в България и ЕС, 500 минути към зона 1, 100 минути към зона 2, 10 000 MB на максимална скорост в България и ЕС, както и допълнителни 5300 безплатни МВ в роуминг в ЕС.

Компаниите, които добре познават своя бизнес и знаят какво искат, могат сами да допълнят разработените тарифни планове според собственото им потребление. Това Виваком постига с допълнителните пакети към Business Smart тарифите. Срещу месечна такса от 2, 3 или 5 лева фирмата – клиент на Виваком, получава съответно допълнителни 1000, 3000 или 5000 MB за ползване както в България, така и в роуминг в ЕС. Подобно разумно предложение компанията има и за фирмите, в които разговорите все още са по-често използваният начин на комуникация. Срещу ниска месечна такса допълнителните месечни пакети за разговори предлагат до 1000 включени в таксата минути.

Тагове: