Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
22.септември.2015

WSJ: Apple иска да създаде първата си електрическа кола до 2019 година

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1510 пъти

Според The Wall Street Journal Apple е ангажирала служителите и ресурсите си, за да създаде своята електрическа кола до 2019 година. Проектът е с кодово име Titan и според източници екипът от 600 души, които до момента са работили по него, ще се утрои. Увеличеният фокус трябва да даде представа за това колко амбицирана е компанията в усилието си да пусне свой електрически автомобил.

Въпреки множеството слухове, че това ще е електрически самоуправляващ се автомобил, източници твърдят, че Apple няма да пусне напълно автономна кола, но това все още са дългосрочни планове на компанията.

За компания като Apple, която няма собствено Know-how за създаването на автомобили, 2019 г. може и да изглежда като твърде оптимистична дата, но компанията продължава да наема експерти от автомобилния бранш и за четири години те заедно могат да създадат нещо наистина добро.

 

Прочетете още: Apple се интересува от регулациите за самостоятелно шофиращите се коли в Калифорния  
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm
188 брой - януари/февруари, 2017 188 брой - януари/февруари, 2017

Корица


Съдържание


Купи
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност