Филмите по комикс герои ще се увеличат с още един, след като стана ясно, че ни очаква и лента с известен персонаж от света на Spider-Man.

Зловещият Venom ще бъде звезда на собствен филм, който ще излезе през октомври 2017 г., потвърди Sony. Засега все още не е ясно кой ще влезе в неговата роля, но сценарият вече е поверен на Скот Розенберг ("Джуманджи") и Джеф Пинкър (адаптацията на "Тъмната кула" на Стивън Кинг).

Премиерата следващата есен означава, че между филма с Venom и насрочения за този юли Spider-Man: Homecoming ще има повече от година. Homecoming е рибуут на Spider-Man за трети път от 2002 г. насам и в главната роля ще видим младия актьор Том Холънд. Той вече се появи като партньор на Тони Старк в Avengers: Civil War.

Venom също вече имаше своеобразен дебют на големия екран през 2007 г., припомня The Verge. Тогава Тофър Грейс облече костюма за Spider-Man 3. Sony пък иска да направи самостоятелен филм още от 2013 г. Новата лента бе част от планирана трилогия заедно с нов Amazing Spider-Man и филм за суперзлодеите от Sinister Six. Този план обаче бе замразен, когато Amazing Spider-Man 2 с Андрю Гарфийлд не се представи добре по кината.

Тагове:
Още от Play