Вече на нашия пазар: Samsung представи на българския пазар UE40F6670, забележителен 3D LED Smart TV. Новият телевизор предлага Full HD картина и 3D звук за пълноценно изживяване. UE40F6670 е идеален за потребителите, които винаги очакват повече от своя телевизор и държат на вълнуващите изживявания с него.

 

Забавление от следващо поколение


Новият UE40F6670 има вградена функция за гласови команди. Така единственото, което трябва да направите, за да се потопите в любимите си ТВ забавления, е да кажете на телевизора си. Освен стандартното дистанционно управление, за допълнително улеснение можете да свържете смартфона си с телевизора и да използвате него. По-лесно от всякога можете да откриете и да се радвате на забавленията, които обичате.

Възможностите, с които се забавлявате в първия и най-голям в света магазин за телевизионни приложения Samsung Apps store, вече са над 3000, като сред тях са и 5, локално разработени специално за българските потребители приложения. За да можете истински да се радвате на всичко това, Samsung UE40F6670 е оборудван с двуядрен процесор, който позволява на телевизора да се справя с няколко натоварващи задачи едновременно, като например да поддържа отворено приложение, докато теглите друго от Samsung Apps. Мощният процесор ви помага и когато сърфирате в интернет или пък играете любимите си игри.


Красив като картина


Тънкият стилен дизайн на Samsung UE40F6670 се превръща в прозорец към един нов свят на красиви забавления, благодарение на най-новата 3D Full HD технология. Впечатляващо тънкият му панел и красивата вградена поставка правят UE40F6670 подходящ за всеки дом.

За да можете да изживеете максимума от 3D картината, 40-инчовият LED телевизор идва в комплект с два чифта активни 3D очила. Всичко това е завършено със степен на чистота на картината при движения от Clear Motion Rate 600Hz за елиминиране на размазването, независимо дали гледате мач на любимия си отбор, или вълнуващ екшън филм.

Системите Dolby Digital Plus и DTS Premium Audio в комбинация с технологията за подобряване на 3D картината на Samsung 3D HyperReal Engine се грижат изживяването да е наистина вълнуващо, като звукът не отстъпва на качеството на картината.


Позволете на своя телевизор да подготви перфектната атмосфера


Технологията за затъмняване на UE40F6670 ще настрои телевизора, така че да ви осигури най-доброто качество на картината, като прецизно определя нивата на контраст във всяка зона на изображенията. Светлите и тъмните области са оптимизирани, за да може картината буквално да оживее пред очите ви.

UE40F6670 е оборудван с 4 HDMI порта и така ви дава възможност да свържете телевизора си с различни други HD устройства. Закачете към телевизора Blu-ray плейър и пренесете киносалона в дома си или пък свържете конзола за игри и се потопете в безгрижен и вълнуващ нов свят. Трите USB порта на LED телевизора са идеални за случаите, когато искате да разглеждате собствено съдържание на голям екран. Припомнете си последното пътешествие и споделете преживяването със семейството си със стил.