Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
10.юли.2014
  1. 1
  2. 2

ВИДЕО: Ревю на Prestigio MultiPhone 5503 DUO

Автор: Дарин Димитров, Прочетено: 10523 пъти

След като ви представихме ревюта на новия флагман и два от новите таблети на Prestigio, време е да обърнем внимание и на MultiPhone 5503 DUO. Смартфонът разполага с два слота за SIM карти, в комбинация с голям дисплей и особено издръжлива батерия.

 

Видео

 

Дизайн и изработка

5503 разполага с 5-инчов дисплей и се усеща особено добре в ръката. Устройството е сред по-тежките, които сме тествали в последните няколко месеца, но не бих определил това като минус. Смартфонът е дебел 10.9 мм и тежи 170 г, а заоблените му ръбове помагат на ергономията. Предният панел е почти изцяло зает от 5-инчовия 540 х 960 дисплей, а под него са разположени трите капацитивни бутона. Екипът на Prestigio е предпочел да използва отделни бутони пред софтуерни.

Имайте предвид, че левият бутон е с функционалност Menu, а не Таск мениджър. За да видите последните използвани приложения, трябва да задържите бутона. Задният панел е изработен от лъскава пластмаса със слабо забележим мотив. До камерата се намира светкавицата, а бутоните за контрол на звука и включване/изключване/отключване/заключване са върху десния профил. microUSB портът е разположен от горната страна, заедно със жака за слушалки, което е рядко срещано решение. Задният панел се маха лесно, разкривайки 4000 mAh батерията и слотовете за SIM карти и microSD. Двете SIM карти се поставят една върху друга, а разграничението между двата слота е ясно обозначено от вътрешната страна на корпуса.

 

Статията продължава на следващата страница.

  1. Следваща стр. >>>

Страници

  1. 1
  2. 2

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност