Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
30.декември.2016
  1. 1
  2. 2

Най-добрите смартфон приложения на 2016 година за Android и iOS устройства

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 9962 пъти

Prisma – Art Filters and Photo Effects (Android, iOS)

От Prisma labs, inc.


sБъдете артист! Истинската ви артистичност ще изпъкне с приложението Prisma, с което ще превърнете снимките и видеоклиповете си в страхотни произведения на изкуството. С десетките артистични филтри ще направите от една най-обикновена снимка или видеоклип истински шедьовър!

Уникалната комбинация от невронни мрежи и изкуствен интелект ви помага да превърнете запомнящите се моменти в незабравимо изкуство.

 

 

Цена: Безплатно

 


Google Duo (Android, iOS)

От Google, Inc.


sDuo е най-новото приложение за видеоразговори на Google, което е проектирано да бъде просто, надеждно и забавно, така че никога да не пропускате важни моменти. За Duo се изисква единствено телефонен номер и отсрещният човек да има инсталирано приложението на своето Android или iOS устройство. А с функцията Knock Knock ще можете да видите кратко видео на обаждащия ви се човек още преди да сте отговорили.

 

 

Цена: Безплатно
 

Facebook Adverts Manager (Android, iOS)

От Facebook


sУправлявайте вашите Facebook реклами по време на път. Бързо създавайте и проследявайте вашите реклами от вашите Android и iOS устройства.

Създавайте реклами: използвайте снимките и видеоклиповете от устройството си, за да достигате до повече хора във Facebook, Instagram и Audience Network.

Бъдете в крак с нещата: получавайте своевременни уведомления за ефективността на рекламите ви.

Управлявайте кампаниите: редактирайте рекламите си и коригирайте графиците и бюджета.

Измервайте успеха си: вижте каква е ефективността на рекламите Ви по всяко време, където и да се намирате.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 


Math 42 (AndroidiOS)

От Cogeon GmbH


sMATH 42 ще помогне на всеки, който има затруднения с математиката в средното училище и дори в университета. То ще ви помогне да разберете математиката по-добре. Помогнете си в домашните в навечерието на тестове и по време на изпълнение на задачи.

Упражненията и решенията могат да бъдат публикувани във Facebook и изпратени по електронна поща.

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Fetch! (iOS)

От Microsoft Corporation


sFetch е последното смартфон приложение на Microsoft Garage Project и то се отнася за кучетата и техните породи. С него ще можете да класифицирате породата, като използвате камерата на телефона си. В момента Fetch може да разпознае над 100 популярни чисти породи, но с времето броят им ще се увеличава с натрупването на нови данни.

Смесените породи също ще бъдат част от възможностите на Fetch. Във Fetch ще намерите и богата колекция от породи, която съдържа информация за всяка от тях.

 

Цена: Безплатно   

 


 

Netflix (Android, iOS)

От Netflix, Inc.


sNetflix е световен лидер абонаментна услуга за гледане на телевизионни сериали и филми на вашия телевизор, телефон, таблет, компютър. Както знаем, от тази година Netflix вече е достъпно и в България и мобилното приложение е отключено за нашия регион. То ще осигури най-доброто изживяване навсякъде, по всяко време.

Изтеглете безплатното приложение като част от вашия абонамент за Netflix и ще можете веднага да гледате хиляди телевизионни сериали и филми на вашия телефон. Започнали сте сериал или филм и ви се налага да излезете? Няма проблем, защото мобилното Netflix приложение ви позволява да продължите да гледате от там, където сте спрели. След безплатния период има месечна такса за използването на услугата.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)
 

Продължава на страница втора.

 
  1. Следваща стр. >>>

Страници

  1. 1
  2. 2

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт