Игри за Android:


Where's My Perry?

whpЗапознайте се с агент Perry и се впуснете в най-новото пъзел приключение на Disney. Предполагам, че най-вероятно сте попадали на играта Where’s My Water и ако кажете, че Where’s is My Perry е неин клонинг, ще бъдете прави... но не съвсем. Да, реално всичко е еднакво като игрално изживяване и физика, но тук акцентът е върху различните сценарии. Благодарение на това разработчиците на Where’s My Perry имат далеч по-голяма свобода за създаване на уникалните пъзел нива. А знаете и че около тайните агенти винаги е интересно и има какво да се случи.

Забавлявайте се с птицечовката таен агент и й помогнете да се измъкне от транспортните тунели на секретната база на майор Монограм, за да спре неговите пъклени планове. Не пропускайте!

Цена: 1,60 лв.

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


Amazing Alex

amazing alexКакво може да прави едно малко и супер любопитно момче, оставено само в къщи?! Бели естествено.

Дългоочакваната нова хитова игра от Rovio е вече тук и се казва Amazing Alex. Нов вид пъзел игра, в която въображението ви ще бъде поставено на многобройни изпитания. Невероятния Алекс ви подканя да си поиграете с него и да решите супер интересните пъзели чрез поредици от верижни реакции. Трябва да накарате футболна топка да падне от рафт в коша за пране, да съборите пирамида от книги, да спукате летящ балон в точно определен момент, да изстреляте бейзболна топка, да съборите кула от кашони и т.н. и т.н. Видовете пакости, които може да сътворите, са почти неограничени, защото въображението на малкия Алекс идва от всичко, което се намира във и извън къщи.

Играта е много интересна и завладяваща и трудно ще ви омръзне просто защото правенето на бели винаги е било супер забавно, нали така!

Цена: 1,60 лв.

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


Ski Safari

ski safariВъпреки че все още сме далеч от зимата и нейните ниски температури, реших да ви представя една много интересна игра със зимна тематика. В Ski Safari ще трябва да спасите курортиста Свен от внезапната снежна лавина. Докато той си спи спокойно в малка хижа в планината, лавината го връхлита и го изкарва директно с леглото навън по стръмния снежен склон. Тук започва и борбата му за спасяване от сигурна смърт.

Трябва да използвате всичко, което ви е подръка, за да изпреварите лавината. Освен стандартните пособия като ски, моторни шейни, сноуборди ще се налага да използвате и... животни – пингвини, орли, дори и мистериозния снежен човек Yeti.

Не пропускайте Ski Safari, тя ще ви донесе много приятни емоции.

Цена: 1,64 лв.

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


The Amazing Spider-Man

amazin spidermanГимназистът Питър Паркър е аутсайдер не само в училището си, но и в живота. Изоставен от родителите си без обяснение, Питър е отгледан от своя чичо Бенджамин Паркър и неговата съпруга Мей Паркър. Както повечето младежи на неговата възраст, Питър се опитва да открие своята истинска същност и да намери правилния път в живота. Спътник в ежедневието му е неговата приятелка и първа ученическа любов Гуен Стейси, която е винаги до него, независимо от обстоятелствата и проблемите, пред които той бива изправен. Но всичко в живота на Питър се променя, когато той случайно открива мистериозно куфарче, което е принадлежало на неговия баща. Твърдо решен да разкрие тайните на семейството си, младият мъж се впуска в търсене на повече информация от всеки, който е познавал родителите му. Не след дълго следите го насочват към компанията “Оскорп”, в която работи един от най-добрите приятели на баща му – доктор Кърт Конърс. Но срещата на Питър с Конърс се оказва съдбовна и слага началото на верига от събития, в които биват замесени не само техните тайни самоличности, Спайдърмен и Гущерът, но и всички хора, които те обичат.

Играта следва филмовия сценарий и ще ви даде възможност да влезете в ролята на любимия ви комиксов герой от детството. 3D графиката и страхотните акробатични изпълнения ще допълнят прекрасната атмосфера в The Amazing Spider-Man.

Цена: 11,31 лв.

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


London 2012 - OfficialGame

london olympicsОлимпиадата в Лондон стартира и светът отново е обединен около спорта и надпреварата за олимпийските медали. Петнадесетите летни олимпийски игри ще продължат от 27 юли до 12 август 2012 г. Това са третите олимпийски игри, които ще се проведат в Лондон. Представям ви официалната спортна игра, в която можете да се състезавате в 9 олимпийски дисциплини. Различни стилове плуване, висок скок и дълъг скок, кану-каяк и стрелба с лък. Не пропускайте да участвате макар и виртуално в най-голямото спортно събитие на планетата.

Цена: Безплатно

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store

Mega Jump

mega jumpИгрите от типа Jumping Games са доста харесвани и нормално всеки месец броят им се умножава. Mega Jump е точно такава игра и с нея ще се изстреляте към едно неспирно приключение към висините. Събирайте монети, хващайте бонуси и избягвайте чудовищата по пътя си, за да продължите до крайния предел на небесата и отвъд тях.

Управлението е стандартно за този тип игри и просто трябва да накланяте телефона наляво или надясно, за да съберете всички монети и бонуси нагоре. Очарователни звукови ефекти и оригинален саундтрак.

Очаквайте чести ъпдейти с нови нива и бонуси. Успех.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


Tiny Village

tiny villageTiny Village е нова, безплатна и супер забавна стратегическа игра, в която ще развивате свое собствено праисторическо общество. Постройте праисторическо селище, отглеждайте причудливи растителни видове, динозаври и конструирайте страхотни къщи. Графиката е супер цветна и сладка, а в съчетание с пристрастяващия геймплей съм сигурен, че ще се хареса на почти всеки вкус. Tiny Village е подходяща за всички възрасти, така че няма смисъл да си поставяте излишни граници от типа „това е игра само за деца“. Забавленията са за всички, нали! Наслаждавайте се.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


Let's Create! Pottery Lite

let's create potteryОсвободете креативността си с Let's Create! Pottery! Създаването на керамични съдове от глина никога не е било толкова просто и забавно, и то без да ви се налага да се изцапвате до ушите с кал. Освободете сетивата си и създайте неповторими керамични съдове, декорирайте ги според вкуса и въображението си и споделете крайния резултат в едноименния сайт на приложението (Pottery Game). Чували сте предполагам, че това занимание въздейства много успокояващо и релаксиращо. Надявам се, че и на вас ще подейства по същия начин, защото в напрегнатото ни ежедневие тази игра би била едно много полезно средство за борба със стреса. Опитайте Lite версията и открийте въздействието на грънчарството върху вас. Ако сте останали доволни, то има и платена версия без досадните реклами плюс множество декорации за вашите произведения на изкуството. Успех.

Цена: Безплатно

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store


DEAD TRIGGER

dead triggerПригответе се, те идват! Годината е 2012, светът, какъвто го познаваме, се разпада, модерната цивилизация е разрушена, а глобалната икономика е срината и парите са загубили стойността си. Хората навсякъде въстават срещу политическата класа, която е довела до всички тези катаклизми. Въпреки това „силните на деня“ са подготвени, за случващото се и се спасяват с бягство на сигурно място.

Внезапно се появява странен вирус, който избива милиарди хора по света, а други превръща в зомбита жадни да убиват. Малцина са тези, които се спасяват, и вие сте един от тях. Но за да се спасите от ордите кръвожадни зомбита, трябва да бъдете нащрек и да избивате колкото може повече. В този наистина впечатляващ шутър от първо лице (ШПЛ :D) уменията ви за точна стрелба ще бъдат изпитани многократно. Ще трябва да спасявате други оцелели, да ги ескортирате до сигурни места и да изследвате града, за да откриете истината за странно появилия се вирус и ваксината за него.

Играта има красива детайлна графика и лесно управление. Успех!

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Google Play & Apple App Store

Elemental

elelemtalsХаресвате ли игри като судоку?! Ако отговора ви е „да“, но са ви писнали скучните цифри, то Elemental е вашата игра. Използвайте ума си, за да смесвате четирите основни градивни елемента – земя, въздух, огън и вода – и решете пъзелите на всяко ниво. И тук подобно на судокуто трябва да подредите елементите така, че никой от тях да не се повтаря хоризонтално и вертикално. Но с това не се изчерпва решаването на задачата и преминаването на следващо ниво. Във всеки от кръговете ще забележите, че има точно определен обект, който изисква съответната последователност на смесване на елементите. В началото ще преминете през няколко обучителни нива, които да ви запознаят практически с тънкостите на играта, така че да усвоите добре правилата й. Елементарно е. Пожелавам ви приятна игра и ако тази безплатна версия не ви е достатъчна, то срещу скромната сума от 1,60 лв. ще можете да се радвате на много нови нива и липсва на досадни реклами. Успех.

Цена: Безплатно

 

Връзка към играта в Google Play

Игри за iOS:


Catapult King

catapult kingИмало едно време една принцеса... и както продължава стандартната история, тя била отвлечена от огнедишащ дракон и заключена в най-високата кула на огромен замък.

Във фантастичното 3D приключение Catapult King ще се превърнеш в стрелец на катапулт. Целта е една - да бъде освободена принцесата и да се разруши замъкът и укрепленията му, където е скрита тя. Точният ти мерник е от особено голямо значение, защото на всяко ниво ще разполагаш с 4 гюлета, с които трябва да събориш укрепленията. С напредването на играта ще получиш и възможността да използваш магии за по бързо справяне с предизвикателството, огнени гюлета и подобрения на катапулта. Управлението е достатъчно опростено, просто нагласяш височината на катапулта и опъваш ластиците, за да изстреляш гюлето към целта. Успех.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Run!Boss HD

run boss„Шефът“ почти винаги е трън в... седалищните части (трябва да сме културни, нали) на своите подчинени. Всички знаем лафове от типа „Като се спъне шефът, падам аз“. Шефовете могат да бъдат и доста нагли, като укриват данъци, не плащат осигуровки и дори не изплащат заплати под претекст, че в момента няма пари. В Run!Boss шефът е направил грешката да не изплати заплатите на персонала и с парите да отиде на екскурзия в Европа. Но когато се връща от пътуването си щастлив и отпочинал, разбира че неговите подчинени са научили истината и си искат парите на момента или ще го... разчекнат, най-меко казано :). Ти трябва да влезеш в ролята на съвестната му лична секретарка и да го спасиш от побеснелите преследвачи. На всяко ниво трябва успешно да го ескортираш в бягството му до сигурно място, като замеряш разгневената тълпа с предмети.

Играта е много забавна и има много смешни ефекти. Надявам се да ти хареса.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Shellrazer

shellrazerБойната костенурка от клана Klang е на мисия да унищожи злите таласъми и техните многобройни царства. Носейки на гърба си тежко въоръжени бойци и мощни оръдия, тя крачи уверено напред към крайната си цел - изтребване на всеки таласъм по пътя. Вражеските орди са сякаш безбройни, а твоята цел е да имаш точен мерник и да унищожаваш всичко по пътя си. Между всяка от мисиите ще можеш да подобряваш арсенала си и да изпробваш различни стратегии.

Докато пътуваш по континента, ще преминаваш през планини, блата, в горещи пустини и буйни плажове. Адреналинът ще е винаги на макс, а скуката никога няма да те обхване. Напред и огън!

Цена: 2 лв.

Връзка към играта в Apple App Store


Nihilumbra

nihilumbraОткрийте красивия свят на Nihilumbra и се присъединете към приключението на Born, за да му помогнете да намери себе си, докато се опитва да избяга от неговото проклятие. Роден и създаден от абсолютно нищо!? По някакъв начин той се отделя от черната пустота и се появява на света. Това е и моментът, когато дългата му одисея започва, където ще се научите как да използвате цветовете около него, за да получи мощни способности и да преобрази света. За да оцелее, Born ще трябва да се изправи срещу многобройни предизвикателства по пътя си и да развали проклятието си. Играта е много странна и няма как да се обясни точно с думи, но определено си заслужава да попаднете в този магически свят.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store 


Wannabat HD Plus

wannabatЕдин град в Бразилия. Силва е роден в този град и е пенсионирана бейзболна легенда. Сега той се завръща, 15 години по-късно. Разочарован, че местните хора са загубили интерес към бейзбола, той решава да проведе турнир, наречен Baseball Showdown, в стил един на един, с цел да възбуди желанието към бейзбола у хората. Baseball Showdown привлича много хора, които искат да опитат своя шанс и да спечелят огромната парична награда. Турнирът един на един започва. Това е тяхната последна надежда.

Присъедини се и ти към тях и достигни първото място. Страхотна графика, реалистично управление, екзотични локации и възможност за игра в интернет. Успех.

Цена: 3,60 лв.

Връзка към играта в Apple App Store

RAD Soldiers

rad soldiersRAD войниците са в града! От всепризнатите разработчици Brink™ и Enemy Territory™ скандално тактическият екшън RAD Soldiers е тук и е създаден изключително за IOS. Съберете отряд от безстрашни войници и ги поведете в експлозивни походови битки срещу приятелите си за контрола върху мистериозни ракети из цял Лондон. Използвайте специалните способности на всеки един от вашите силни войници, за да се преборите с опонентите. Подобрявайте арсенала на вашия отбор, овладявайте нови умения и използвате плячката от битките, за да отключите съвсем нови войници, оръжия и костюми. Вашият отбор ви очаква, командир. Готов ли сте да го поведете?

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store


Captain Antarctica

captain antarcticaКолко далеч бихте отишли, за да спасите отвлечената си съпруга и деца? Бихте ли обединили усилията си с луд изобретател, за да се екипирате с експериментален джет костюм?! Имате ли смелост да отиде там, където пингвин не е стъпвал? 

Присъединете се към капитан Антарктика на главозамайваща мисия и му помогнете да преодолее коварни врагове и препятствия. Унищожавайте масивни босове и спасете семейството и приятелите си. Докато се гмуркате все по-дълбоко и по-дълбоко, ще трябва да използвате специалните възможности на костюма като мощни прожектори, за да преодолеете тъмнината, турбо ускорение и т.н., а енергийни контейнери и други странни джаджи по пътя ви надолу ще са ви от голяма полза. Впуснете се в това лудо приключение. Приятна игра.

Цена: 2 лв.

Връзка към играта в Apple App Store


Doodle Fit 2: Around the World

doodle fit2Присъединете се към милионите играчи по целия свят във втората част на тази на пръв поглед обикновена пъзел игра, превърнала се във феномен.

Ако за първи път чувате за нея, ето и малко разяснение. На всяко ниво имате определен брой фигури, познати ни от играта „Тетрис“, които трябва да подредите в празните пространства, така че да паснат идеално.

Във втората част на играта ще може да посетите 10 държави с по 20 пъзела във всяка от тях. Достатъчен брой като за начало, нали! Някои от тях имат повече от едно решение. Ако броят им не ви е достатъчен, може да създадете и свой собствен пъзел и да го споделите с общността на играта в интернет или чрез Facebook и Twitter. Пожелавам ви приятна игра. Не пропускайте.

Цена: 1,60 лв.

Връзка към играта в Apple App Store 


The Dark Knight Rises™

the dark knight risesWarner Bros. Pictures и Legendary Pictures представят „Черният рицар: Възраждане“– епичния завършек в трилогията на Кристофър Нолан за маскирания супергерой Батман.

Изминали са осем години след нощното бягство на Батман, което за един миг го превръща от герой в издирван престъпник. Поемайки вината за смъртта на окръжния прокурор Харви Дент, Черният рицар жертва всичко в името на общото благо – или поне така смятат той и комисар Гордън. За известно време лъжата сработва и престъпната дейност в Готам намалява, стъпкана под гнета на приетия в името на Дент закон за борба с всеки акт, който потъпква правните норми.

Всичко обаче се променя с пристигането на изкусна обирджийка с котешки рефлекси, която има своя тайна мисия за осъществяване. Далеч по-опасен обаче се оказва маскираният терорист Бейн, чиито безмилостни действия спрямо жителите на Готам стават причина Брус Уейн да захвърли самоналоженото си отчуждение от ролята на Батман. Но дори облечен в прочутия си костюм, Черният рицар може да не успее да победи злодей от ранга на Бейн.

Играта следва сценария на филма и ще ви потопи изцяло в историята. Ефектите, графиката и управлението са на повече от високо ниво. Slow-motion ефекти, ефектни бойни техники, страхотна обкръжаваща атмосфера ще ви накарат да е почувствате като самия Брус Уейн. Ако сте фен на поредицата, то задължително трябва да свалите тази игра.

Цена: 11 лв.

Връзка към играта в Apple App Store


Gears & Guts

gears and gutsЗомбитата са завзели град ви. Просто изчакайте, докато чуят рева на двигателя на колата ви! В Gears & Guts (превежда се буквално Колела & Черва) надеждите на града са насочени към вас и вашата колекция от нитроизгарящи, куршумоплюещи четириколесни машини за унищожаване. Размазвайте живите ходещи трупове. Използвайте военни съоръжения и експериментални оръжия и ги прикрепете към колата си, за да унищожавате максимален брой зомбита. Спортни коли, мощни камиони и тонове оръжия ще бъдат вашата най-силна подкрепа.

Грабвайте ключовете. Затегнете колана. Време е да въведете ред по улиците на вашия град.

Цена: Безплатна

Връзка към играта в Apple App Store

 

 

Тагове: