Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
03.януари.2017
  1. 1
  2. 2

Най-добрите смартфон игри на 2016 година за Android и iOS устройства

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 3258 пъти

След класацията за най-добри приложения идва ред и за най-интересните игри, които привлякоха вниманието ни през тази година. Потърсихме жанровото разнообразие, включихме и някои знакови заглавия. Все пак не можем да отречем огромния успех, който пожъна Pokemon GO - игра, която и вие избрахте за най-добра за 2016 година.     

 

 

SUPER MARIO RUN (Android, iOS)

От Nintendo Co., Ltd.


sSuper Mario Run е нова Марио игра, в която ще попаднете във вселената на познатия Nintendo герой. Новото Марио приключение ще се случва на вашия iPhone и iPad, като е създадено специално за мобилни устройства. Скачайте, събирайте монети, изправете се срещу познатите ви врагове от вселената на Марио, побеждавайте босове и т.н.

Super Mario Run предлага три различни режима на игра: първият режим предлага предизвикателни мисии, които трябва да завършите. Във втория можете да съпоставите своя резултат с други хора. А в третия режим можете да създадете свое собствено кралство и да съчетаете първите два режима на игра. Въпреки цената на играта и нуждата от постоянен достъп до интернет тя привлече интереса на потребителите.

Версията за Android все още не е достъпна, но вече са налични предварителни записвания.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Red Story - Little Red Riding Hood (iOS)

От FROM PARIS ENTERTAINMENT


sВълците са откраднали картата, която показва местоположението на къщата на бабата на Червената шапчица! Трябва да предупредите бабата възможно най-бързо! Избягвайте капаните, оставени по пътя от вълците, преодолявайте предизвикателства. Това е една добре позната история, в която ще играете с Червената шапчица, но ще я изживеете по нов начин. Заглавието ви въвлича в своя магичен свят, изграден чрез приятна графика в лек анимационен стил.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


The Walking Dead: A New Frontier (Android, iOS)

От Telltale Games


sКогато семейството е всичко, което ти е останало… докъде би стигнал, за да го предпазиш? Четири години след като обществото беше разкъсано от немъртви ръце, оазиси на цивилизацията започват да се оформят сред хаоса. Но на каква цена? Може ли да се има доверие на живите на тази нова граница? Като Хавиер, млад мъж, решен да намери изгубеното си семейство, срещате младо момиче, което е преживяло невъобразима загуба. Името й е Клементайн и вашите съдби са свързани в история, в която всеки ваш избор може да ви е последен.

Трети сезон на огромния хит на Telltale Games е вече тук - с нови, но също толкова интересни персонажи, подобрена графика и сцени, изпълнени с напрежение. А най-хубавото? Всичко това ще изживеете директно на мобилното си устройство.

 

Цена: 10.99 лв.

 


Triviador Bulgaria (Android, iOS)

От THX Games Zrt.


sЕдна от най-популярните Facebook игри вече e достъпна и за телефон, но трябва да знаете, че може да бъде играна само онлайн. В нея:

 - отговаряте на въпроси

- завладявате територии

- разпространявате знание

- създавате могъща империя

- завладявате света

Тривиадор е динамична, масова мултиплеър игра на знания и стратегия. Играчите завладяват територии, като печелят предизвикателни битки на знания. В играта са съчетани стратегия и приключения, трима играчи могат да премерят знания и сили на различни карти и езици по света.

Построявате замък, надграждате сгради, основавате собствен клан, каните приятели, общувате в чата, споделяте злато, боеприпаси и жокери.

Премерете сили с други държави и играчи, съберете повече точки и постигнете по-високо място в „седмичната ранглиста” . Прославяйте държавата, за която играете!

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Slide the Shakes (Android, iOS)

От Prettygreat Pty. Ltd.


sМечтали ли сте да бъдете професионален барман, който с едно движение плъзва по бара поръчания коктейл към своя клиент? Сега тази мечта може да стане реалност, защото в играта Slide the Shakes ще правите точно това.

Очакват ви над 100 сладки нива, в които ще се опитвате да закарате различни напитки до определени места на бара. Заглавието е колкото просто, толкова и завладяващо вниманието - от онези, към които ще се връщате, докато имате няколко минути на автобусната спирка.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


Real Moto (Android, iOS)

От Dreamplay Games


sReal Moto ще ви качи на най-добрите мотописти в света с реалистично проектирани супермотори. Страхотната 3D графика ще ви даде ненадминато качество на изображението.

Облечете своя костюм, каска и създайте свой собствен супермотор. Усетете адреналина от мото състезанията. Играйте в соло или мултиплейър режим срещу други играчи от цял ​​свят.

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Продължава на страница №2 ...
  1. Следваща стр. >>>

Страници

  1. 1
  2. 2

>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт