Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
06.януари.2017

Project Neon на Microsoft ще добави повече анимации и замъглени елементи в Windows 10

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 1659 пъти

Microsoft планира да обнови своя потребителски интерфейс за Windows 10 с актуализация, която ще пристигне по-късно тази година. Софтуерният гигант ще използва повече анимации и замъглени елементи от Aero Glass ерата на Windows Vista и Windows 7. Тази визуална актуализация е известна като Project Neon. Популярният MSPoweruser е получил концептуални снимки, които можете да видите в нашата галерия.

Microsoft ще брандира визията на новите компоненти на операционната система с името Acrylic, като това ще е метод, с който разработчиците ще персонализират допълнително външния вид на своите универсални приложения. Project Neon също така се фокусира върху усилията на Microsoft с 3D и HoloLens, променяйки елементи от потребителския интерфейс на места, където може да има взаимодействие с курсора на мишката.

Microsoft вероятно ще пусне тази актуализация на конференцията Build за разработчици през май. Компанията планира още една голяма актуализация на Windows 10, която ще добави поддръжка за ARM чипсети.

 

с

 

Прочетете и това: Google Assistant ще работи и на AndroidTV
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт