Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
26.декември.2016

Смартфон игри на седмицата, декември 2016, част 4

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 3118 пъти

Angry Birds Blast (Android, iOS)

От Rovio Entertainment Ltd


sИграйте изцяло новата Angry Birds Blast, в която прасетата са затворили ядосаните пилета в цветни балони. Пукайте балоните, за да освобождавате птиците, и спрете устрема на прасетата в това завладяващо пъзел приключение.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)          

Snowball (Android, iOS)

От Pixeljam


sSnowball е по-различна версия на играта пинбол, в която ще играете със снежни топки, които ще се движат по зимна писта, пълна с дървета, препятствия, снежни човеци и т.н. Изпращайте снежните топки в лабиринти, иглута и други части на пистата, за да печелите повече точки!

 

 

 

 

Цена: 3.69 лв.

 


Gotta Eat Them All: Clicker (Android, iOS)

От Animoca Brands


sПомогнете на Леон, един лакомник, който е тръгнал на славно приключение, за да открие най-добрата кухня, която може да задоволи безграничния му апетит. Целта на Леон е да събере достатъчно калории, за да изкара зимата. Апетитът му не знае граници и вие трябва да му помогнете да се храни колкото може по-често.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Island Delta (iOS)

От Noodlecake Studios Inc


sIsland Delta е приключенска игра, в която ще се упражнявате с мощно антигравитационно оръжие, за да се защитите от опасните врагове и да решавате пъзели, за да преодолявате опасни капани. Разгледайте този ретро футуристичен свят с героите Зои и Бакстер, които са на спасителна мисия и трябва да се изправят срещу злия Доктор Гундерсън и неговите роботи.

 

 

 

Цена: 2.99 евро

 


The Walking Dead: A New Frontier (Android, iOS)

От Telltale Games


sКогато семейството е всичко, което ти е останало… докъде би стигнал, за да го предпазиш? Четири години след като обществото беше разкъсано от немъртви ръце, оазиси на цивилизацията започват да се оформят сред хаоса. Но на каква цена? Може ли да се има доверие на живите на тази нова граница? Като Хавиер, млад мъж, решен да намери изгубеното си семейство, срещате младо момиче, което е преживяло невъобразима загуба. Името й е Клементайн и вашите съдби са свързани в история, където всеки ваш избор може да ви е последен.

 

 

Цена: 10.99 лв.

 


Shape.Me (Android, iOS)

От Umbrella Games LLC


sДобре дошли в един свят, където всички човешки мечти са близо до изчезване. ShapeMe е прекрасно геометрично пъзел приключение, в която трябва да сливате еднаквите геометрични фигури, за да приключите успешно дадено ниво. Изглежда прекалено лесно нали? Да, но не е и сами ще се убедите, че трябва да сте съобразителни и точни, за да продължите напред.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)

 


 


Тагове: Игри, Android, iOS


>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание HiComm Акценти
В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES 16.януари.2017 В търсене на бъдещето: 6 тенденции за утрешния ден от CES

Нека заедно опитаме да надникнем в близкото бъдеще, за да си представим как ще изглежда то


архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност LG 34UC98: новият геймърски хоризонт