Изтеглете и пробвайте безплатно новото приложение на HiComm за Google Chrome.

close
24.декември.2016

Virgin Galactic проведе втори успешен полеви тест на VSS Unity

Автор: Коко Стоянов, Прочетено: 891 пъти

В началото на декември Virgin Galactic проведе първия успешен полеви тест на VSS Unity (прототипа на SpaceShipTwo), а сега, само две седмици по-късно, компанията приключи с втория успешен полет на космическия кораб.

Президентът на Virgin Galactic Майк Мойсей каза през октомври, че ще трябва да направят всички необходими тестове, преди да се пристъпи към полеви изпитания с ракетен двигател. А това може да отнеме между 8 и 15 полета като този. Ако приемем, че няма да има проблеми, ракетните тестове могат да стартират по някое време през 2017 г.

До стартирането на търговските полети на Virgin Galactic има още много време и много тестове, които трябва да покажат, че тази туристическа ракета е достатъчно безопасна, за да ви закара на разходка в Космоса и да ви върне обратно.

Въпреки забавянето на програмата от компанията твърдят, че имат около 700 клиенти, които са се регистрирали за полет със SpaceShipTwo.

 

Прочетете и това: Virgin Galactic успешно проведе първия тест на своя VSS Unity

 
>> <<


« Назад

Коментари по темата
Коментирай анонимно или с други платформи

Най-четено през седмицата
архивСписание SmartApps
62 брой - декември, 2016 г. 62 брой - декември, 2016 г. Изтегли
Цялото съдържание »
Акценти архивВидео ревю
Абонамент за новини Add to Google АрхивАнкета

Използвате ли Snapchat?Resident Evil 7: не сте добре дошли в дома на това семейство The Last Guardian: една необикновена история Монитор LG 29UM58: по-широк поглед (ревю) Видео: iRobot Roomba 886 е терминатор за прахоляка вкъщи Samsung UE75KS8002: лукс от пръв поглед Кофеинови хищници нападат Saeco Incanto в джунглата на HiComm Данни във ваше владение с последната ни седмична награда Samsung UE43KU6672: златната среда Prestigio MultiPad Visconte V: разумна функционалност