Напоследък изглежда, че някои концептуални коли са създадени, само за да се види колко нестандартно могат да мислят техните производители.  В този смисъл новият прототип Citroen 19_19 полага сериозни усилия, за да се изкачи на върха при тях.

Автомобилът представя визията на Citroen за комфортна мобилност, с която да избягате от големия град. Той е наполовина всекидневна и наполовина високотехнологичен офис, комбинирайки последните достижения с външност, която е едновременно луксозна и странна. По отношение на споменатия външен вид Citroen 19_19 изглежда не толкова като реален автомобил, колкото като оживяла количка от каталога на Нot Wheels. Гумите са огромни и стърчат отстрани, а предницата е изключително къса, благодарение на електрическия мотор. Задницата е почти идентична и придава усещане за симетрия, докато вратите представляват дисплеи, които могат да поздравят наближаващия шофьор.

Виж още: Range Rover Astronaut Edition може да бъде ваш, само ако летите в космоса

Автомобилът е автономен, но все пак може да се кара от човек. На предното стъкло се проектира дисплей с добавена реалност, а дигитален асистент приема команди и се грижи за удобството на пътниците.

Citroen 19_19 може да измине над 600 км с едно зареждане като при това ще ви вози доста спортно, благодарение на уникално хидравлично окачване. Компютърът разчита пътя напред и омекотява окачването, за да абсорбира вибрациите при неравности.

Citroen 19_19 ще бъде показан по-късно тази седмица на автоизложение в Париж.

Оцени:
Рейтинг: 2
Тагове:
Най-четени
Всички

Забраниха на Huawei да използва microSD карти в своите телефони

676 | 25.05.2019
Още от Tech

OnePlus 7 Pro изненадва неприятно с фантомни команди по екрана

44 | Преди 20 ч.