Huawei Watch GT2 е елегантно предложение за умен часовник, което веднага привлече погледите в редакцията. Всъщност новата генерация на популярния модел на Huawei се предлага в няколко различни дизайна, с различен размер на стъклото и предназначени за различна публика, но достойно красиви във всеки от сегментите. Този, който тествахме, с диаметър на стъклото 46 мм, е изработен от извито (наречено 3D от производителя) стъкло и метал и приляга добре на ръката.

Прочети още: LENOVO LEGION Y540 - стил и мощност на достъпна цена

GT2 предлага повече функции от предшественика си. Сред важните нововъведения е стрес тестът и възможността за слушане на музика, дори такава, запазена директно във вътрешната памет на часовника ви. Спортните режими са голям брой, в общи линии се покрива почти всичко на земя, педали и дори във вода. GT2 дава възможност и да проследявате съня си, както и да провеждате телефонни разговори през вградения му микрофон и свързан през Bluetooth смартфон. Разбира се, налице са и още редица полезни функции както за спортуване, така и в помощ в ежедневните дейности.  

Един от основните стълбове, на които се гради този модел, обаче е процесорът Kirin A1, който, освен че прави модела достатъчно бърз, позволява и батерията да издържи до две седмици без презареждане.

Уверете се сами относно най-важните функции и външния вид на модела във видео ревюто ни, а още по-детайлно разглеждане на предимствата и работата на Huawei Watch GT2 очаквайте в предстоящата ни допълнителна статия по темата.