Главен редактор
Виктор Джамбов
"Според Пътеводителя има чалъм в летенето — обясни Форд, — или по-скоро се иска умение. Умението се състои в това, да се научиш да се хвърляш на земята и да я пропускаш."
Социални мрежи
Редактор
Юлиян Арнаудов
Универсален войник. Пише за технологии, телекомуникации и наука от 2010 г., а танцува брейк от 2002 г. Почти буквално закърмен с компютърни игри. Когато не се занимава с журналистика или търка пода, си пада по филми, разнообразна музика и убива време с готини гейм заглавия. Представител едновременно и на Тъмната, и на Светлата страна на Силата, в търсене на баланс. Но това сигурно ще стане в една далечна галактика...
Социални мрежи
Редактор
Цветомира Панчева
Wordsmith, еscapist, editor, socially awkward ninja, believer. Нещотърсач и креативен супергерой под прикритие. Писателските ми изблици можете да четете в сп. HiComm, на сайта на hicomm.bg и в няколкото-ми-блога, наръсени из мрежата в хаотичен и напълно свободен от ограничения вид.
Социални мрежи
Сътрудник
Илия "soregashi" Темелков

Captain obvious, редовен пътешественик и търсач на приключения, консуматор на фрапета, или поне така пишеше в Twitter. Бивш отговорен и главен редактор на сп. HiComm, с интереси към мобилни технологии, фотография, кино, музика и гийк неща. Изкарва прекалено много време в Twitter, Snapchat и Instagram и пише описанията си в трето лице.

Социални мрежи
Редактор
Лидия Захариева

Псевдо фотограф(ка) и китарист(ка). Обожава Италия, Ван Гог, Маркес и хамаци. Не функционира правилно, когато не е пътувала отдавна. През останалото време учи физика или поне се опитва.

Социални мрежи
Редактор
Вирджиния Кирова
Любопитко. Толкинист. Заклет меч на дома Ланистър. Абсолютен гейминг сноб, псевдо гейминг интелектуалец и RPG lover. CDPR и Bioware фенбой(или фенгърл?). Горд член на The Glorious PC Master Race. Ценител на custom build машини, механични клавиатури и яките гейминг и аудио слушалки. Бъбри си с косплейъри, гейм разработчици и комикс художници по света и у нас.
Социални мрежи
Редактор
Стефан Банков
Търсач на силни усещания. Винаги готов. Вижда света по свой начин и обича да го споделя.
Социални мрежи
Автор
Иван Първанов
Lover of movies and video games, writer of words.
Социални мрежи