Геймърският лаптоп е причудливо дизайнерско хрумване, което някак си се опитва да съчетае нуждата от портативност и практичност с агресивните амбиции за хардкор гейминг. Ако не ми вярвате, имам за вас само две неща - новия Acer Predator 21 X и цената му.

Това добронамерено чудовище има 21-инчов, 2560 x 1080 пиксела извит IPS дисплей, който е черешката на една екстравагантна торта от най-върховите хардуерни постижения.

Разбира се, латопът е груб, грозноват и далеч от понятията за стил и елегантност, но ако искате нещо, което ще подкара всяка една игра на максимални настройки и дори ще може да овърклокнете процесора, то Acer Predator 21 X е първият модел, към който бихте посегнали.

Стига да имате 9000 лежерно мотаейки се около вас долара.

Тях ще дадете за двойка GeForce GTX 1080 X карти, мощен Intel Core i7 процесор, конфигурация от до четири 512 GB SSD диска и до четири слота за максимум 64 GB DDR4 RAM памет. Механичната клавиатура, технологията Tobii за следене на очите и аудио системата с четири спикъра са останалите щрихи, които допълват конфигурацията.

Чиста работа. Сега остава само да посегнете към касичката със спестявания или да проверите пак обявите за продажба на органи.Виж още: CES 2017: HP с 15-инчов Spectre x360 и нов EliteBook x360

Тагове: