Пак идва краят на годината и това означава само едно - партита, подаръци, питиета, приятно прекарване и всички други хубави неща, започващи с буквата "П".

Точно на 22 декември отваряме големия чувал, за да ви подарим партито, от което имате нужда в края на поредната шантава и динамична година - Go Guide's House of X-mas. За да откриете празничния маратон, сме подбрали всички задължителни съставки за купона без конкуренция: голяма зала с популярни имена от диджей сцената, музика на живо, коктейлен уъркшоп, Снежанка на пилон в сребърната стая и не на последно място – коледен лов на съкровища с подаръци.

За целта ще превърнем едно от любимите си градски пространства – The Steps на ул. "Братя Миладинови" 12, в Коледната къща на Go Guide. Различните зони в просторната локация стават терен за всичките ни щури коледни идеи.

HUG OR HANDSHAKE ще забият в предната част на пространството. Момчетата, които разпродават всичките си концерти, стават част от нашето голямо лудо коледно парти, за да заредят празниците с инди поп звън. Няколко диджеи ще се редуват на пулта в основната зала на The Steps – клуба. Танцовите ни обувки раздвижват Funktool & Gent o’Funk и диджеите от Marble Souls. Обещаваме, че ще има много за танцуване, така че се настройте на парти вълна - ако случайно досега не сте го направили.

Коктейлното ни меню ще бъде изготвено със специалното участие на майсторите от Maker’s Mark, които ще ти предложат две напитки с емблематичното уиски. Разбира се, барманите от The Steps ще вдигнат летвата със своите собствени високоградусови предложения. Освен това ще направим и един бълбукащ коледен коктейл, в който основният алкохол ще бъде повдигнат до безтегловност с Devin Air. Маслинката в този екстравагантен коктейл обаче ще бъде уъркшопът, по време на който ще може да разберете тайните на добрите питиета от първо лице.
По време на цялото събитие ще можеш да търсиш подаръци, предоставени от нашите партньори, сред които и Durex, които ще възбудят настроението ти в правилната посока - здраво напред и нагоре.

Входът за събитието е свободен. Вратите отварят в 19 часа, началото е в 20, а извинение да не присъствате нямате.

Снимки: GoGuide

Тагове: