За поредна година HiComm организира наградите HiEnd Entertainment Content Awards и през тази турбулентна година екипът ни отново имаше нелеката задача да номинира най-доброто развлекателно съдържание. По традиция именно вие, нашите читатели, отново сте натоварени с нелеката задача да изберете кои са заглавията, които смятате, че можем да наречем емблематични за 2021 г. Както е редно, вашето мнение е изключително ценно за нас, поради което гласуването за отделните категории на HiEnd Entertainment Content Awards 2021 ви дава реалната възможност да спечелите изключително силна (и стилна) награда.

Един от вас ще може да се потопи в любимите си филми и видеоигри по неповторим начин, наслаждавайки се на всичко, което Philips OLED806 4K Android TV предлага. Това високотехнологично бижу едва ли се нуждае от представяне, а в същото време каквото и да кажем, сякаш няма да бъде достатъчно. Вълнуващо-реалистичната картина на този разкошен OLED телевизор се съчетава с потапящ 4-странен Ambilight, за да създаде усещането на пълноценен киносалон. Каквото и да гледате или играете, действието ще се пренесе от екрана направо в хола ви, а процесорът Philips P5 с изкуствен интелект предоставя картина така реална, че имате чувството, че бихте могли да влезете право в нея.

 

И сега тази перла може да бъде ваша

 

Всичко, което стои между вас и заветното мултимедийно бижу с марка Philips, е участието ви в гласуването за най-отличаващото се съдържание в тазгодишното издание на HiEnd Entertainment Content Awards. Всеки от вас може да даде своя глас в отделните категории от избраните от нас филми, музика, приложения и още на: ea2021.hicomm.bg

Разделили сме всичко запомнящо се от отиващата си година в дузина тематични категории, където ще откриете за всеки вкус по нещо, независимо дали сте геймъри, почитатели на холивудските блокбъстъри и сериали, или пък предпочитате да следите ставащото в българския развлекателен бизнес. Не са пропуснати и фанатиците на мобилния екран, които ще могат да изберат игрите и приложенията, направили им най-голямо впечатление.

Това са всички категории, където може да отличите вашите фаворити: Блокбъстър филм, Претенденти за "Оскар", Най-добър сериал, Най-добър анимационен филм, Най-добър български филм, Най-добър музикален албум, Най-добър български сингъл, Най-добра видеоигра, Най-добра мобилна игра, Най-добър мобилен софтуер, Най-добър БГ подкаст и Най-добър БГ сериал.

И така, просто оставете на заден план всякакви колебания и подкрепете вашите любимци, за да създадем заедно облика на мултимедийната вселена на отиващата си година.

Благодарим на нашия дългогодишен партньор Philips, любезно осигурил голямата награда в тазгодишното издание на HiComm Entertainment Content Awards: разкошния 4К Philips OLED 806 телевизор, който е истинско пиршество за сетивата.

Снимки: HiComm