Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

HiComm е дългогодишен член на EISA и като такъв ние ви представяме по-подробно първенците в две от "нашите" категории - за мобилни устройства (Mobile Devices) и за домашно кино и телевизори (Home Theater and Display). Участието в дебатите и гласуването е безценен опит за екипа ни главно заради контакта с производителите и най-вече с технологичните колеги от цяла Европа, Америка, Австралия и Азия. Споделянето на визията на HiComm и поставянето ни сред най-големите технологични издания е голямо международно признание, на което трудно може да бъде дадена оценка.

Традиционно медийната асоциация EISA обявява на 15 август всяка година победителите в отделните категории, които се публикуват на сайта ѝ, както и на уеб страниците на медиите, които членуват в нея. Целият процес включва продължили с месеци разгорещени дебати, дискусии и гласуване между отделните членове, по време на които се определят най-добрите технологични продукти за годината. Допълнителна информация за тях, както и за самите награди ще намерите на сайта на EISA.

Нека разберем кои са призьорите за тази година, като по традиция всички победители от останалите категории можете да разгледате в списъка накрая.

 

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024

 

HONOR 90

 

HONOR 90 надхвърля очакванията за това, какво предлага един смартфон в този ценови клас. Макар да е позициониран в центъра на средния клас, той има характеристики, които сме свикнали да виждаме във водещите модели, една от които е ярък 6.7-инчов 120Hz AMOLED екран. Освен това има тройна камера с 200 MP основен сензор за висококалибрена фотография, плюс 5000 mAh батерия, с 66 W бързо зареждане. Високо цененият процесор Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition на Qualcomm работи зад кулисите, за да гарантира бързо и стабилно потребителско изживяване с Magic OS 7.1 на HONOR 90. Всичко това е невероятно за достъпен смартфон, който заслужава похвала и за своята модерна, качествена изработка.

 

 

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024

 

OPPO Reno10 Pro

 

Със своя извит OLED екран, който се опреснява със 120 Hz, Reno10 Pro на OPPO е блаженство за очите с ярките си и плавни визуализации. В корпуса му се крие чипсет Mediatek Dimensity 8200 и предостатъчните 16 GB RAM, което позволява невероятна производителност, способна да се справи с най-взискателните приложения и игри. И като става дума за мощност, той може да се похвали с 4600 mAh батерия, която може да бъде напълно заредена за минути чрез 80 W бързото зарядно устройство на OPPO. Reno10 Pro впечатлява и със своята система от камери – 50 MP основна камера с оптична стабилизация, 32 MP телефото и 8 MP обектив за ултрашироки кадри, които ви дават гъвкавостта да заснемате зашеметяващи снимки и видеоклипове във всяка ситуация. OPPO представи най-добрия потребителски смартфон за годината, съчетаващ красота, скорост и гъвкавост.

 

 

EISA SMARTWATCH 2023-2024

 

HONOR Watch GS 3

 

 Със своя 1.43-инчов AMOLED дисплей, мощна батерия от 451 mAh, осигуряваща до 14 дни употреба, и осемканален PPG сензор за сърдечен ритъм характеристиките на Watch GS 3 впечатляват от самото начало. Допълнителни функции, включващи Bluetooth 5.0 (с NFC), GPS и безжично зареждане, го правят универсална и удобна джаджа за ежедневна употреба. GS 3 на HONOR е не само спътник във фитнеса – той е стилен аксесоар и интелигентен асистент, който може да се справи с вашите обаждания, известия и музика. За тези, които търсят смарт часовник на привлекателна цена, който има всичко, Watch G3 S е решението.

 

 

EISA PREMIUM PORTABLE SPEAKER 2023-2024

 

Bang & Olufsen Beosound A5

 

 Beosound A5 съчетава авангардна технология и зашеметяващ скандинавски дизайн както във версията Nordic Weave, така и в Dark Oak. Преносимата тонколонка с акумулаторна 12-часова батерия комбинира Bluetooth, Wi-Fi стрийминг и управление от приложение и позволява винаги да носите музиката си със себе си. Има и предостатъчно мощ благодарение на множеството драйвери, включително 130 мм високоговорител, чийто добре балансиран звук се разпръсква на 360 градуса. Горната повърхност на Beosound A5, която разполага с бутони, служи и като безжично Qi зарядно устройство за смартфон. Внимание е обърнато и на устойчивостта, като дизайнът позволява бъдещи актуализации и ремонти. Bang & Olufsen са изработили първокласна тонколонка, която звучи страхотно сега и потенциално за дълго време напред.

 

 

EISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024

 

Huawei Watch Ultimate

 

 Изисканият стил и голямата функционалност се комбинират в превъзходния Watch Ultimate на Huawei, което го прави идеален спътник за всеки, който иска да остане „свързан“. Елегантният дизайн в син или черен цвят включва циркониев корпус, сапфирено стъкло, керамичен панел и 1.5-инчов AMOLED дисплей, който осигурява интуитивен контрол над всички функции. Батерията от 530 mAh осигурява повече от седмица автономност, а IP68 рейтингът на Watch Ultimate позволява да го носите където пожелаете – дори под вода до дълбочина 100 метра. Това е превъзходно устройство, което ще се справи с натоварения начин на живот и ще ви позволи да постигнете фитнес целите си.

 

 

EISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

 

Philips Fidelio L4

 

 Fidelio L4 на Philips е върховният модел за ежедневна употреба: стилен, удобен, пълнофункционален и благословен с превъзходно качество на звука от неговите 40 мм динамични драйвери с графеново покритие.  Като водещи слушалки на компанията дизайнът им насърчава продължителни сесии за слушане благодарение на омекотените наушници, кожената лента за глава Muirhead и шасито от лека сплав. Адаптивният ANC, използващ квартет от стратегически разположени микрофони, е там за предотвратяване на нежелан звук и допълнително повишаване на производителността от висококачествената Bluetooth връзка на Fidelio L4 (опциите за кодек LDAC, AAC, SBC и LC3 осигуряват богат избор тук). Други премиум функции включват многоточков Bluetooth, технология за бързо сдвояване, USB-C свързване и живот на батерията до 50 часа с функция за бързо зареждане. Това е фантастично предложение от Philips.

 

 

EISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024

 

Philips Fidelio T2

 

 Със значителни подобрения спрямо своя предшественик Fidelio T2 представя по-малък форм-фактор, но подобрява качеството на звука и улеснява използването. Двупосочният акустичен дизайн се основава на електродинамичен драйвер с графеново покритие, като всяка капсула включва три микрофона за ефективно активно шумопотискане и разпознаване на глас. Оформени са така, че да прилягат безпроблемно в ухото, с триточковата технология за заключване Targus на Philips, която осигурява спокойствие – никога няма да ги загубите, докато се разхождате или пътувате. Ключът към апела на този безжичен модел е неговата съвместимост с Amazon Alexa, Apple Siri и Google Assistant и изключително бързото му сдвояване. Времето за зареждане също е бързо, като само 15 минути са необходими за един час възпроизвеждане на аудио. Тези хардуерни иновации са подпомагани от най-новия Bluetooth чипсет за слушане с висока разделителна способност.

 

 

EISA MOBILE DAC 2023-2024

 

iFi Audio GO pod

 

 Благодарение на GO pod на iFi Audio привържениците на високия клас кабелни слушалки най-накрая получават алтернатива на масовия true wireless дизайн. Тази нова система разполага с два интелигентни адаптера, управлявани с докосване, които прилягат плътно зад ухото и се свързват директно към IEM по ваш избор. Налични са стандартни за индустрията 2-пинови и MMCX конектори, а други се предлагат като допълнителни екстри. Мощен DAC/усилвател за слушалки е вграден във всеки pod, способен да управлява дори най-взискателните слушалки, а широката поддръжка на Bluetooth кодеци (включително aptX Adaptive и LDAC) гарантира безжична прецизност. Дори калъфът на GO pod, който презарежда седемчасовите батерии на адаптерите, е интелигентен във всеки смисъл на думата!

 

 

EISA BEST BUY PORTABLE SPEAKER 2023-2024

 

Pure Woodland

 

 Със своите интелигентни функции, батерия, предлагаща 14 часа възпроизвеждане на музика, и поддръжка на най-новите радио технологии Woodland ви позволява да се запознаете (отново) с радостта от слушането на радио. Шест предварително зададени бутона улесняват връщането към любимите DAB+ или FM станции, пристигащи в безупречно, отчетливо качество, което е идеално за музикални или спортни предавания. Ако диджеят по радиото не ви харесва, Bluetooth 5.1 интеграцията означава, че можете да превключите към всяка стрийминг услуга или подкаст, които харесвате. Качествената изработка с рейтинг IP67 ви насърчава да носите Woodland навсякъде, като всички удари се поемат от бронята по ръба на шасито. С елегантен дизайн и прилична цена радиото на Pure впечатлява по всички критерии.

 

 

**СЪВМЕСТНО С ФОТОГРАФИЯ**

 

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024

 

Sony Xperia 1 V

 

 От многото впечатляващи характеристики на Xperia 1 V висококачествената система от камери наистина се откроява. Подобренията в този флагмански телефон от пето поколение могат да бъдат намерени в сензорната технология, която включва новия Exmor T for mobile – устройство с отделни транзисторни и фотодиодни слоеве. 1.7-кратното увеличение на размера на сензора осигурява драстично намалени нива на шум и по-широк динамичен диапазон, извеждайки нощните снимки на изцяло друго ниво. Основната 24 милиметрова камера на Sony е допълнена от ултраширока камера с дължина на фокуса 16 мм и камера с мащабиране с обширен диапазон от 85–125 мм. Превъзходната система от камери на Xperia 1 V е допълнена от широкото 21:9 съотношение на HDR OLED екрана с 4K разделителна способност, процесорът Snapdragon от последно поколение и мощна батерия от 5000 mAh.

 

***Съвместна награда с Mobile***

 

 

EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024

 

XGIMI MoGo 2 Pro

 Този компактен Full HD DLP проектор е триумф както на яркостта, така и на интелигентната работа със своята мощност от 400 ISO лумена, MoGo 2 Pro преодолява дори околната дневна светлина. Неговата богата картина, достигаща 120 инча, постига D65 цветова температура и 90% от гамата DCI-P3. Стабилна е като планина, тъй като отличното „Интелигентно подравняване на екрана“ на XGIMI сканира 10 000 точки от данни, за да изправи и фокусира кадъра, като избягва препятствията дори от позиции извън оста и без да прекъсва шоуто. Източници на сигнал могат да се свързват през HDMI и USB, а има и Android TV 11.0, който предоставя хиляди приложения, Google Assistant и Chromecast. Стерео високоговорителите на проектора също са впечатляващи, което го прави универсално решение за тези, които искат да пренасят забавлението навсякъде.

 

 

**СЪВМЕСТЕН С HI-FI**

 

EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024

 

T+A Solitaire T

 

 Интегрирането на аудиофилска технология в безжични слушалки е истинско предизвикателство, но T+A се справи с него. Solitaire T е луксозно и леко предложение, което предлага отлично шумопотискане и производителност, която съперничи на кабелните модели. Ключът към успеха се крие в мултифункционалността: отделен ESS DAC поддържа HQ режим на слушане, специфичният Bluetooth чипсет е съвместим с aptX HD и има USB-C с аналогови връзки. Неговите 42 мм динамични драйвери са обгърнати от затворени наушници, свързани с алуминиева рамка. Великолепните черно-бели цветови опции гарантират, че Solitaire T е толкова издръжлив, колкото и стилен. Истински триумф на технологията и звука.

 

EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024

 

Hisense 65U7KQ

 Базовият модел в серията ULED телевизори на Hisense – 65U7KQ, съчетава 4K панел с Mini LED подсветка, предлагаща 384 зони за затъмняване. Тази технология, свързана с предоставянето на цветове с квантови точки, води до превъзходни кадри с отличен контраст и ярки нюанси. Поддържат се Dynamic Dolby Vision IQ и HDR10+ формати, като сензорите за цветна температура и яркост на телевизора сканират стаята и коригират изображенията според нея. Богатият набор от функции продължава с HDMI 2.1 входове, приемащи сигнали до 4K/144Hz, поддръжка на Apple AirPlay 2 и Chromecast, плюс специално разработената операционна система VIDAA U7 на Hisense, предоставяща достъп до широк набор от приложения. 65U7KQ е страхотна опция в средния клас, която впечатлява със своята производителност, функции и стил.

 

EISA BEST BUY OLED TV 2023-2024

 

Philips 55OLED808

 Отличното представяне и конкурентната цена правят 55OLED808 OLED телевизора, който много трудно може да бъде надминат в средния клас. Надграждайки успеха на предишните модели от 8-а серия на марката, този нов продукт демонстрира подобрения в процесора P5 на Philips, системата Ambilight, потребителския интерфейс и др. Това е страхотен панел с 4K HDR съдържание, възползващ се от превъзходен контрол на светлината и контраста, плюс умело картографиране на тонове, а HD материалът е ефективно мащабиран. Както и се очаква от телевизор на Philips, предлагат се множество настройки на картината за 55OLED808, плюс добре преценени предварително зададени настройки за допълнително улеснение. Изкуственият интелект на Google TV, HDMI 2.1 свързаността и мощната интегрирана звукова система допълват това печелившо предложение.

 

 

EISA BEST BUY PROJECTOR 2023-2024

 

XGIMI HORIZON Ultra

 Този проектор за домашно кино издига гамата HORIZON на XGIMI до нови висоти. Модел с 4K разделителна способност, неговият Dual Light двигател съчетава яркостта и цветовата точност на LED с контраста и потенциала за острота на лазера. Към това са добавени Dolby Vision HDR за оптимално възпроизвеждане на премиум съдържание и контрол над динамичния ирис за фина настройка на производителността. Неговите ярки и ясни изображения са придружени от мощен звук от вградената звукова система Harman Kardon, а интеграцията на Android TV позволява управление чрез гласови команди и смартфон в допълнение към огромен избор от приложения. Гъвкавостта при монтиране е подпомогната от автофокус и автоматично трапецовидно изкривяване, което прави HORIZON Ultra лесен за инсталиране, а с неговия интелигентен дизайн и компактно шаси може да го поставите навсякъде в дома си, без да правите компромис със стила или производителността.

 

 

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2023-2024

 

BenQ W4000i

 Експанзивната гама от проектори на BenQ включва много модели, предназначени за различна употреба, но W4000i се фокусира върху домашното кино. Постигнати са великолепна яснота и цвят от комбинацията на този прожектор с най-новия и най-голям 0.65-инчов 4K DLP панел, 4LED светлинен източник за предоставяне на яркост от 3200 ANSI лумена и изключителната технология CinematicColor на BenQ, покриваща 100% от цветовата гама DCI-P3. Технологията HDR-PRO с Local Contrast Enhancer оптимизира динамичния контраст при възпроизвеждане на HDR10 и HLG. Предназначен за сериозни киномани, това е интелигентен проектор с Wi-Fi ключ, предоставящ Android TV и всички негови приложения, включително Netflix. Гъвкавата инсталация, безпроблемната работа и качественото изпълнение правят W4000i на BenQ брилянтно решение за домашно кино на тази цена.

 

 

EISA MINI LED TV 2023-2024

 

Hisense 65U8KQ

 65U8KQ на Hisense използва най-новите постижения в технологиите Mini LED и Quantum Dot, за да осигури зашеметяващо представяне на картината. Разделянето на неговата Mini LED подсветка на 1080 зони с прецизно локално затъмняване предлага подобрен контраст с наситено черно и ярко бяло, допълнени от богати цветове. За допълнително оптимизиране на визуалното си въздействие телевизорът поддържа Dolby Vision IQ и HDR10+, както и режим Filmmaker за възпроизвеждане на филми, както е предвидил режисьорът – а що се отнася до звука, вградената система от високоговорители Dolby Atmos 2.1.2 е не по-малко кинематографична. Добавете към това удобните за геймъри портове на 65U8KQ, интелигентната система VIDAA U7 и елегантния, модерен дизайн и получавате наистина привлекателен телевизор.

 

 

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024

 

TCL 65C845

 TCL продължава да разширява производителността на технологията Mini LED, като серията C845 тази година удвоява зоните и надгражда светодиодите. Заедно с множество други подобрения постигнатите резултати съперничат на OLED панелите и дори ги превъзхождат в някои ключови области. Това включва яркост, която в 65C845 може да достигне пикове от 2000 нита по време на HDR възпроизвеждане на HDR10, HDR10+ и Dolby Vision IQ с нива на бяло от 800 нита. Представянето на този 65-инчов телевизор ще развълнува както феновете на филмите, така и геймърите (комплектът е напълно съвместим с конзоли от най-ново поколение) с изчерпателен списък от функции, които включват Google TV, система от високоговорители, проектирана от Onkyo, и IMAX Enhanced сертификат. Това е още един универсален победител от китайския производител TCL.

 

 

EISA GAMING TV 2023-2024

 

TCL 55C745

 Необходим е висококачествен дисплей, за да се възползвате от потенциала на последното поколение игрови конзоли и персонални компютри и 55C745 на TCL се справя с предизвикателството. Този 55-инчов телевизор изпъква с интерфейса на лентата за игри и QLED панел, способен на 4K/144Hz VRR картина (плюс Full HD при светкавично бързи 240 Hz). Ключовите функции включват ALLM, Dolby Vision игри и FreeSync Premium Pro, така че няма накъсване или забиване, докато се наслаждавате на резки и чисти изображения с ниска латентност. Но този телевизор не е само за геймъри: неговата обработка на цветовете, яркост, HDR способности и локално затъмняване на пълен масив се превръщат в динамично филмово изживяване, а интерфейсът на Google TV предлага приложения за стрийминг и гласов контрол. Както и да планирате да го използвате, 55C745 предлага превъзходно съотношение качество/цена.

 

 

EISA FAMILY TV 2023-2024

 

Philips 55PUS8808

 Този 55-инчов LCD телевизор с поддръжка на Ambilight от Philips е перфектен за всекидневната ви и е готов да я покори със своя S-IPS панел, който поддържа широк зрителен ъгъл и мощна, ярка картина, която не се смущава от околната светлина. Позициониран от тази емблематична марка като универсален продукт за домашно забавление, 55PUS8808 отговаря на очакванията благодарение на добре балансираното си 2x40 W аудио, многоформатни HDR възможности, гейминг заложби и богата на съдържание смарт платформа Google TV. Има дори DTS Play-Fi интеграция, позволяваща на телевизора да стане част от многостайна аудио система или да поеме задълженията на централния канал в режим на съраунд звук. Елегантният стил на Philips също заслужава похвала, но качеството на изображението на 55PUS8808 и достъпната цена са това, което узаконява сделката.

 

 

EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024

 

Samsung 77S95C

 Водеща в класа си HDR яркост, дълбоки нива на черно и живи, широки цветови характеристики циментират първокласния статус на този телевизор Samsung. Осигуряваща безупречната картина на 77S95C е технологията Quantum Dot OLED от второ поколение, възползваща се от нов софтуер за управление на панела и усъвършенстван светлинен път. В комбинация с това е подобрен и Neural Quantum Processor 4K на Samsung, който помага за фините движения, яснотата, цветовете и много други. Що се отнася до аудиото, множеството високоговорители, разположени около екрана, добавят завладяващо кинематографично усещане към филмите, телевизията и игрите, а дизайнът на този 77-инчов модел е също толкова вдъхновяващ – от кутията One Connect за безпроблемна инсталация до висококачественото покритие на неговата ултратънка рамка. Търсите най-добрия OLED телевизор? Може би го открихме…

 

 

EISA GIANT TV 2023-2024

 

 

TCL 98C735

 За тези, които искат да превърнат хола в домашно кино с огромен екран, 98C735 на TCL е отговорът. Това е 98-инчов телевизор с Mini LED подсветка и технология Quantum Dot, чиито кадри съчетават дълбоко черно с отлични детайли в сенките и осигуряват зашеметяващи акценти благодарение на впечатляващата пикова яркост и локално затъмняване. HDR филмите, независимо дали са в HDR10, HDR10+ или Dolby Vision IQ, заслепяват с цвят, докато широкият зрителен ъгъл и отличната антиотразителна способност гарантират кинематографично изживяване за голяма публика. Пълната съвместимост с игри за конзоли и персонални компютри от висок клас, плюс интеграция с Google TV придават на този екран с гигантски размери универсален статус и всичко това на цена, която е поносима.

 

****Съвместна награда с Home Theater Audio***

 

EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024

Magnetar UDP800

 За висококачествено AV изживяване все още няма нищо по-добро от Ultra HD Blu-ray дискове, особено когато се доставят от първокласен плейър. UDP800 на Magnetar е звездата, от която се нуждаете, за да осветите вашето домашно кино, съчетавайки възпроизвеждане на DVD, Blu-ray и Ultra HD Blu-ray с работа с музикални формати, включително DVD-A и SACD. Изчерпателните потребителски менюта и възможностите за свързване правят този въртящ се диск лесен за използване, докато неговата конструкция от висок клас отговаря на цената. UDP800 доставя 4K дискове (включително Dolby Vision или HDR10+) с ясни детайли и плавни градации на цветовете през HDMI, но превключва към музика през аналоговите си изходи (RCA или XLR) и неговата производителност е еднакво завладяваща. UDP800 е дългоочакваният нов цар на дисковете.

ПЪЛЕН СПИСЪК НА ВСИЧКИ ОТЛИЧЕНИ УСТРОЙСТВА ОТ ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ НА EISA AWARDS 2023-2024

 

Photography Expert Group

EISA CAMERA OF THE YEAR 2023-2024
Nikon Z 8

EISA ADVANCED FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Sony Alpha 7R V

EISA FULL-FRAME CAMERA 2023-2024
Canon EOS R6 Mark II

EISA CONTENT CREATOR CAMERA 2023-2024
Sony ZV-E1

EISA APS-C CAMERA 2023-2024
Fujifilm X-H2

EISA BEST BUY CAMERA 2023-2024
Canon EOS R8

EISA VIDEO CAMERA 2023-2024
Panasonic Lumix S5IIX

EISA LENS OF THE YEAR 2023-2024
Sony FE 20-70mm F4 G

EISA WIDEANGLE ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 20-40mm F/2.8 Di III VXD

EISA STANDARD PRIME LENS 2023-2024
Sony FE 50mm F1.4 GM

EISA PORTRAIT LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 85mm f/1.2 S

EISA TELEPHOTO LENS 2023-2024
Canon RF 135mm F1.8L IS USM

EISA SUPER-TELEPHOTO LENS 2023-2024
Nikon NIKKOR Z 400mm f/4.5 VR S

EISA TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
TAMRON 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD

EISA SUPER-TELEPHOTO ZOOM LENS 2023-2024
SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG DN OS | Sports


EISA MACRO LENS 2023-2024
OM System M.Zuiko Digital ED 90mm F3.5 Macro IS Pro

Combined Award with Mobile Expert Group
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V

Hi-Fi Expert Group

EISA STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
MoFi SourcePoint 8

EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Bowers & Wilkins 703 S3

EISA PREMIUM FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Perlisten R7t

EISA HIGH-END LOUDSPEAKERS 2023-2024
Wilson Audio Alexia V

EISA WIRELESS BOOKSHELF LOUDSPEAKERS 2023-2024
KEF LSX II

EISA WIRELESS ON-WALL LOUDSPEAKERS 2023-2024
System Audio Silverback 1

EISA WIRELESS FLOORSTANDING LOUDSPEAKERS 2023-2024
Dynaudio Focus 50

EISA HEADPHONES 2023-2024
Meze Audio 109 PRO

EISA STREAMER 2023-2024
iFi Audio NEO Stream

EISA DAC 2023-2024
Ferrum Audio WANDLA

EISA DIGITAL PLAYER 2023-2024
Volumio Rivo

EISA HIGH-END CD PLAYER 2023-2024
Hegel Viking

EISA TURNTABLE 2023-2024
Thorens TD 204

EISA VINYL SYSTEM 2023-2024
Pro-Ject T2 W

EISA INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
NAD C 3050

EISA BEST VALUE STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
SVS Prime Wireless Pro SoundBase

EISA COMPACT STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Bluesound POWERNODE EDGE

EISA STREAMING RECEIVER 2023-2024
Yamaha R-N2000A

EISA HIGH-END INTEGRATED AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity Nu-Vista 800.2

EISA HIGH-END STREAMING AMPLIFIER 2023-2024
Hegel H600

EISA HIGH-END HEADPHONE SOLUTION 2023-2024
dCS Lina System

EISA HIGH-END HEADPHONES 2023-2024
Yamaha YH-5000SE

Combined Award with Home Theatre Audio Group
EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod  

Home Theatre Audio Expert Group

EISA BEST BUY AV RECEIVER 2023-2024
Onkyo TX-RZ50

EISA AV RECEIVER 2023-2024
Primare SPA25

EISA PREMIUM AV AMPLIFIER 2023-2024
Denon AVC-A1H

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2023-2024
JBL Bar 300

EISA SOUNDBAR 2023-2024
Loewe klang bar3 mr

EISA PREMIUM SOUNDBAR 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound Theatre

EISA SOUNDBAR SYSTEM 2023-2024
Yamaha True X series

EISA HOME THEATRE POWER AMPLIFIER 2023-2024
Musical Fidelity M6x 250.7

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2023-2024
Perlisten D212s

Combined Award with Hi-Fi Expert Group
EISA LOUDSPEAKER SERIES 2023-2024
KEF R Series

EISA POWERED STANDMOUNT LOUDSPEAKERS 2023-2024
Klipsch The Sevens

Combined Award with Home Theatre Video & Display Expert Group
EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800

Home Theatre Video & Display Expert Group

EISA BEST BUY MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U7KQ

EISA BEST BUY OLED TV 2023-2024
Philips 55OLED808

EISA BEST BUY PROJECTOR 2023-2024
XGIMI HORIZON Ultra

EISA HOME THEATRE PROJECTOR 2023-2024
BenQ W4000i

EISA MINI LED TV 2023-2024
Ηisense 65U8KQ

EISA HOME THEATRE MINI LED TV 2023-2024
TCL 65C845

EISA GAMING TV 2023-2024
TCL 55C745

EISA FAMILY TV 2023-2024
Philips 55PUS8808

EISA PREMIUM OLED TV 2023-2024
Samsung 77S95C

EISA GIANT TV 2023-2024
TCL 98C735

Combined Award with Home Theatre Audio Expert Group
EISA HOME THEATRE DISC PLAYER 2023-2024
Magnetar UDP800

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro  

Mobile Devices Expert Group

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2023-2024
HONOR 90

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2023-2024
OPPO Reno10 Pro

EISA SMARTWATCH 2023-2024
HONOR Watch GS 3

EISA PREMIUM PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Bang & Olufsen Beosound A5

EISA PREMIUM SMARTWATCH 2023-2024
Huawei Watch Ultimate

EISA BEST BUY WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio L4

EISA IN-EAR HEADPHONES 2023-2024
Philips Fidelio T2

EISA MOBILE DAC 2023-2024
iFi Audio GO pod

EISA BEST BUY PORTABLE SPEAKER 2023-2024
Pure Woodland

Combined Award with Photography Expert Group
EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2023-2024
Sony Xperia 1 V

Combined Award with Mobile Devices Expert Group
EISA PORTABLE PROJECTOR 2023-2024
XGIMI MoGo 2 Pro

Combined Award with Hi-Fi Expert Group
EISA PREMIUM WIRELESS HEADPHONES 2023-2024
T+A Solitaire T  

In-Car Electronics Expert Group

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2023-2024
Alpine HDS-990 Status

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2023-2024
Ground Zero GZUA 6SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2023-2024
Mosconi Gladen One 8|10 DSP

EISA IN-CAR SOUND PROCESSOR 2023-2024
ESX QE812SP

EISA IN-CAR DSP SOFTWARE 2023-2024
Audison bit Drive

EISA IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2023-2024
Ground Zero GZPC 165.3SQ-ACT

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2023-2024
Morel Ultimo PowerSlim PS12D

EISA IN-CAR OEM PREMIUM AUDIO SYSTEM 2023-2024
Maserati GranTurismo with Sonus faber High Premium Audio System

EISA IN-CAR INTEGRATION 2023-2024
Helix Compose Platform

EISA MOTORCYCLE AUDIO COMPONENT 2023-2024
Rockford Fosgate HD9813RG-STAGE3