Huawei Consumer Business Group получи престижна награда от Експертната асоциация за образ и звук (EISA) за хитовия си смарт часовник HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Асоциацията, в която членуват над 60 от най-уважаваните специализирани списания, уебсайтове и журналисти в областта на потребителската електроника от цял свят, определи HUAWEI WATCH GT 3 Pro за Най-добрия смарт часовник за 2022-2023 г. въз основа на своите независими ревюта и финална дискусия. Huawei получава това отличие за трета поредна година.

В коментарите на журито EISA определя HUAWEI WATCH GT 3 Pro като „най-усъвършенствания смарт часовник на Huawei досега“, обръщайки внимание на неговия класически, но същевременно луксозен дизайн, състоящ се от керамичен корпус и стъкло от сапфирен кристал, както и ясния AMOLED дисплей. Неговата усъвършенствана операционна система, както и изобилието от приложения и функции също бяха отличени заедно с функцията за мониторинг на здравословното състояние и изключителния живот на батерията.

Отличаващ се с по-дълъг живот на батерията и 30% по-бързо зареждане спрямо предишното поколение, HUAWEI WATCH GT 3 Pro предлага и множество специализирани функции, които могат да помогнат на потребителите да подобрят ежедневните си навици. Част от подобренията включват над 100 режима за тренировка, както и мониторинг на сърдечния ритъм, SpO2, мониторинг на съня HUAWEI TruSleep 2.0 и стреса. В съответствие със Seamless AI философията на Huawei потребителите могат също да свържат HUAWEI WATCH GT3 Pro с други смарт устройства, включително и телефони с iOS и Android.

Медийната асоциация EISA се състои от експертни медии в целия спектър от потребителска електроника от над 30 държави. Те са разделени в шест експертни групи, сред които мобилни устройства, Hi-Fi, аудио за домашно кино и автомобилна електроника. Всяка година членовете на Асоциацията номинират списък с продукти, които считат за открояващи се във всяка от тези експертни групи. След това тези номинации се представят на общото събрание на EISA, където членовете провеждат задълбочено обсъждане, преди да гласуват за победителя във всяка категория.

Тази престижна награда от EISA е още една висока оценка за HUAWEI WATCH GT 3 Pro и неговата роля за подобряване на качеството на живот на съвременните потребители. 

Снимки: HUAWEI